Valla gözlemlediğim kadarıyla honeygainden daha çok kazandırıyor en azından kısavadelidandik gibi honey gain daha iyi bence
değişiyor tamamen bazen sadece anket yaptırıyor bazısında bunu indir mobile sil diyor bazısında oyunda şu seviyeye gel şu kadar coin kazan diyorOyunlar online mı yoksa indirmemiz gereken oyunlar mı ?
18 dolar iyide oyun ilerledikçe level almak zor olurValla gözlemlediğim kadarıyla honeygainden daha çok kazandırıyor en azından kısavadeli
Post automatically merged:
değişiyor tamamen bazen sadece anket yaptırıyor bazısında bunu indir mobile sil diyor bazısında oyunda şu seviyeye gel şu kadar coin kazan diyor
örneğin ben şu an states of survival diye bir oyununkini yapıyorm, normalde mobile indirmeli bir oyun fakat bluestacks üzerinden oynuyorum bilgisayardan
2 dolara yakın aldım sadece bu oyundan eğer daha üst seviyelere ulaşabilirsen (45 gün veriyor) 25. seviyeye kadar toplam 18 dolar kazanıyorsun
Aynen zorlaşıyor ben 2 gündür oynuyorum 13 seviye olacağım fakat 45gün gibi bir vakit var zaten sürekli oyun içinde olmuyorsun yapıları geliştir diyip çıkıyorsun o yüzden ben çok problem etmiyorum bunun gibi bir kaç oyun da var18 dolar iyide oyun ilerledikçe level almak zor olur
Aynı anda farklı görevler yapılıyor anladığım kadarıyla o zaman çok iyiAynen zorlaşıyor ben 2 gündür oynuyorum 13 seviye olacağım fakat 45gün gibi bir vakit var zaten sürekli oyun içinde olmuyorsun yapıları geliştir diyip çıkıyorsun o yüzden ben çok problem etmiyorum bunun gibi bir kaç oyun da var
Valla anketler tamamen random bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor süreleri de ona göre değişiyorGüzele benziyor. Anketler kısa mı uzun mu?
AynenAynı anda farklı görevler yapılıyor anladığım kadarıyla o zaman çok iyi
anketleri denk getirebilirsen çok iyi oluyor 10 dakikada yarım dolar aldım benbi ara bende denemiştim çok zorlandım l
herhangi bir yer belirtilmiyor coin adresi bulunan her yere atabiliyorsun diğer coinler de varBinanceye ekleyebiliyor muyum gelen parayı yoksa sadece paribu mu?
tamamdır teşekkür ederimherhangi bir yer belirtilmiyor coin adresi bulunan her yere atabiliyorsun diğer coinler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?