Oyun oynayıp Bitcoin kazandıran site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, yeni bulduğum bir sitede oyun oynayarak Bitcoin kazanıyorsunuz. Bilgisayarınızdan kazım falan da yapmıyor. Herhangi bir ekran kartı kullanımı da söz konusu değil. Ben çekim yapmadan yazmak istemedim. Siteden yaptığımı çekimi aşağıda görebilirsiniz. Oyunu bayağıdır oynuyorum ve bayağı bir taktik biriktirdim. Şimdi sizlere 5 TL ile başlayacağınız referans linkimi vereceğim, bunu kullanırsanız diğer kullanıcıların önünde başlıyorsunuz:

Bu da sitenin normal linki. Buradan da başlayabilirsiniz ama biraz geriden başlayacaksınız:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. Üstteki linkten kayıt olun, emin olun kâra geçeceksiniz.

oara.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum referansınla kaydoldum parayı trustwalletle mi çekiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum şuan oynuyorum sen kaç aydır bu sitedesin kaç btc yaptın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaş burada kendi cebini doldurma peşinde referansla ben size söyleyeyim siteye para yatırmadıktan sonra 3-5 TL anca kazanırsınız öyle harçlık çıkarılcak bir site değil arkadaş gibi böyle forumları kullanıp referansla para kasarak oyunda TH arttırarak çok düşük bütçelerde bir şeyler kazanılabilir.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaş kendi linkiyle sizi çekmeye çalışıyor ( para kazancak xd ) kısaca bu siteyi anlatayım yatırım yapmazsanız çok çok çok az kazanırsınız ve günde 80 tane fln oyun oynamanız gerekiyor taktiği falan yok öyle bişey derse sallıyor onun dışında yatırım yapsanızda yıllar boyunca beklemeniz gerekiyor yaptığınız yatırımı karşılaması için

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaş kendi linkiyle sizi çekmeye çalışıyor ( para kazancak xd ) kısaca bu siteyi anlatayım yatırım yapmazsanız çok çok çok az kazanırsınız ve günde 80 tane fln oyun oynamanız gerekiyor taktiği falan yok öyle bişey derse sallıyor onun dışında yatırım yapsanızda yıllar boyunca beklemeniz gerekiyor yaptığınız yatırımı karşılaması için
arkadaş bu konuda bigili olmadığını düşünüyorum

Arkadaş burada kendi cebini doldurma peşinde referansla ben size söyleyeyim siteye para yatırmadıktan sonra 3-5 TL anca kazanırsınız öyle harçlık çıkarılcak bir site değil arkadaş gibi böyle forumları kullanıp referansla para kasarak oyunda TH arttırarak çok düşük bütçelerde bir şeyler kazanılabilir.

herhangi bir referansım olmadan rahatlıkla 600tl çektim ve aylık rahatlıkla 150tl para kazanıyorum referans taktiği vermiyorum referanssız kazanç taktikleri veriyorum garanti hepside

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaş bu konuda bigili olmadığını düşünüyorum eğerki taktikleri öğrenmek istiyorsanız discorddan beni ekleyebilirsiniz
herhangi bir referansım olmadan rahatlıkla 600tl çektim ve aylık rahatlıkla 150tl para kazanıyorum referans taktiği vermiyorum referanssız kazanç taktikleri veriyorum garanti hepside

Bilgili olmadığım için mi attığım report tuttu ya da bu söylediklerimi nasıl salladığımı düşünebilirsin? insanlar 1 2 video izlese dediklerimin hepsinin doğru olduğunu görecekler ki bilenlerde yazıyor örnek yukarda bir arkadaş yazmış sadece sen konunda gerçekleri göstermek istemediğin için bunları diyorsun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgili olmadığım için mi attığım report tuttu ya da bu söylediklerimi nasıl salladığımı düşünebilirsin? insanlar 1 2 video izlese dediklerimin hepsinin doğru olduğunu görecekler ki bilenlerde yazıyor örnek yukarda bir arkadaş yazmış sadece sen konunda gerçekleri göstermek istemediğin için bunları diyorsun

öyle bir amacım yok sadece insanların kazanmasını istiyorum videolarda böyle şeyler anlatılmıyor o yüzden video izleyip anlamayacaklar

çekim yaptınız mı

çekim yaptığım fotoğraf yazdığım konu başlığında mevcuttur

dostum kaç günde kastın vs bunları da söylesen keşke

sistemi oturttuktan sonra aylık 150 tlyi net olarak kazanabilirsin benim oynadığım 4ay ve bu 4ayın 2ayını tecrübeli bir oyuncu gibi oynasaydım ve oyunu bırakmasaydım hem sistemi oturtup hemde 600tlyi çekebilirdim daha önceden

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
öyle bir amacım yok sadece insanların kazanmasını istiyorum videolarda böyle şeyler anlatılmıyor o yüzden video izleyip anlamayacaklar
sistemi oturttuktan sonra aylık 150 tlyi net olarak kazanabilirsin benim oynadığım 4ay ve bu 4ayın 2ayını tecrübeli bir oyuncu gibi oynasaydım ve oyunu bırakmasaydım hem sistemi oturtup hemde 600tlyi çekebilirdim daha önceden

Tamamdır, iyi forumlar daha uzatmaya gerek yok

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

dostum 1 ayda 150 tl çok aşırı düşük rakam onun yerine anket çözerek para kazanmak çok daha mantıklı günde 3 anket verior neredeyse aylık 1k dan az yada çok oluyor ama minimum 600 gördüm ben :D

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kendi referans linkinle kazanmak için konu açmak yerine keşke biraz daha kapsamlı bir şey hazırlayıp bizi de bilgilendirsen...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum 1 ayda 150 tl çok aşırı düşük rakam onun yerine anket çözerek para kazanmak çok daha mantıklı günde 3 anket verior neredeyse aylık 1k dan az yada çok oluyor ama minimum 600 gördüm ben :D
hem hiç bir şey yapmadan günde bir kere girip batarya basacağın bir sistem var hemde diyorsun anket çözmek daha mantıklı anketler okadar ödemez birde kolay para fare kapanında olur

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
pek anlayamadım ama güvenli durmuyor gibi bro biraz açıklayıcı yazar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...