- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Kendi referans linkinle kazanmak için konu açmak yerine keşke biraz daha kapsamlı bir şey hazırlayıp bizi de bilgilendirsen...
referans linkimle kazanmamın nedeni sizlere apaçık bedava taktikler verecek olmam discord adresimde
Tamam daha aktif güzel kapsamlı bir konu açabilirdin artniyetli yorumlara gerek yok.
Umarım birilerine yararın dokunur o zaman. İyi forumlarkesinlikle kötü bir şey söyleme amacım yok ben küçükken çok fazla oyun oynayarak para kazanmak isterdim ve eminimki benim gibi insanlarda var o yüzden onlara yönelik bir paylaşım yapıyorum
denemekten zarar gelmez zaten site nerden para kazandığını açıklıyor sen oyun oynarken sağ soldan reklamlardan site para kazanıyorkimse kimseye bedava para vermez vardir biseyi
%100 güvenilir diyemem çünkü site benim değil ama güvenim şurdan siteden tam 600 tl para çektim bitcoin olarak görselde de varGüvenli mi peki?
dostum ss atabilirim anket başı 10 tl den hesapla 1 günde 10 anket verdiğini bile gördüm tamamen şans olayı biraz minimum 10 maks 20 tl mi ne gördümhem hiç bir şey yapmadan günde bir kere girip batarya basacağın bir sistem var hemde diyorsun anket çözmek daha mantıklı anketler okadar ödemez birde kolay para fare kapanında olur
değil sanırımbro oyunun içeriği nasıl bişey exeli mi
ama benimkinde süre sınırın yok ve sen de diyorsun şans benim oyun şansa bakmıyordostum ss atabilirim anket başı 10 tl den hesapla 1 günde 10 anket verdiğini bile gördüm tamamen şans olayı biraz minimum 10 maks 20 tl mi ne gördüm
iletişime geç benimle özelden aktariyimbilgileri tamamen aktarır mısın ?
çekim yaptımcidden kripto veriyorsa yapilir
zarar gelmezbakalım denemek istiyorum bende
sana şöyle bir şey söyliyim videoyu şimdi izledim videoda taktik anlatmadan işte oyun oynayın felan demiş ama benim anlatacağım taktiklerle günde bayağı bir kar yapmanız kolaygeçen yıl falan ben bunu denemiştim herhangi bir katkı olmadan veya para yatırmadan para kazanmak aşırı zor hatta bunun ile alakalı youtube da arda mürseloğlu'na ait videolar mevcut bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?