sence hani ekran kartını takayım gt 420 2 gb mi gt710 mu 1 gbİşletim sistemlerinin oyun içi performansa çok çok az etkisi var, eskiden ben de gt 710 ekran kartına sahiptim ve tıpkı senin gibi düşünüp defalarca işletim sistemi değiştirdim. Eğer SSD ve Ram'in yeterli ise Windows 10'da kalman senin için en iyisidir. Tabii Windows 10'un direkt masaüstünde kasmalar, donmalar yaşıyorsan Windows 7 kullanırsan biraz daha rahat edersin.
windows 10da baya kasıyordu windows 7 yapıyorum o zamanİşletim sistemlerinin oyun içi performansa çok çok az etkisi var, eskiden ben de gt 710 ekran kartına sahiptim ve tıpkı senin gibi düşünüp defalarca işletim sistemi değiştirdim. Eğer SSD ve Ram'in yeterli ise Windows 10'da kalman senin için en iyisidir. Tabii Windows 10'un direkt masaüstünde kasmalar, donmalar yaşıyorsan Windows 7 kullanırsan biraz daha rahat edersin.
Dostum 710 kat be kat daha iyi gözüküyor testlerde elbette 710'u tak.sence hani ekran kartını takayım gt 420 2 gb mi gt710 mu 1 gb
maalesef anakart desteklemiyor i5 ile 16 gb ramram 16 ekran kartı 1050 1080 işlemci i5 en az seçmelisin
la pardus ta iyi işletim sistemide oyun oynanmıyor onda
sistemim bu şekilde birde dxdiagdan ss atayım
ekran kartı GT 420 2 GB 128 BİT
GT 710 1 GB Ekran Kartı Takma Şansım Var
Post automatically merged:
yardım edecek var mı ?
10 64x kraldırWindows 10 x64
Windows 10 orijinal lisans ile daha yüksek performans alabilirsin nvdia ayarlarını yaparak
sistemim bu şekilde birde dxdiagdan ss atayım
ekran kartı GT 420 2 GB 128 BİT
GT 710 1 GB Ekran Kartı Takma Şansım Var
Post automatically merged:
yardım edecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?