FiestAir
Seçkin Üye
Teşekkür bilgi icin
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
Teşekkür bilgi icin
En iyisi Windows 10 u hızlandırma yöntemlerine bakayım ben ozamanÇoğu oyun linux için destek vermiyor veren oyunlarda Windowsa göre daha performanslı çalışacağını düşünüyorum
Teşekkürler bilgi içinwindows gibi her dosya ile uyumlu değil kardeşim lunix windowsa göre daha stabil çalışıyor ama içerik olarak windows kadar geniş değil
Oyunlarda sıkıntı çıkartmaz dimiwindows 10 homepremium kullan linux işe yaramaz oyun için
Teşekkürlerlinux işletım sıstemın de cogu program calısmayabılır zaten uretılen oyunlar genelde windows tabanlı uretıldıgı ıcın windows ısletım sıstemınde daha stabıl olarak calışır kardeşim
Teşekkürler bilgi için
Post automatically merged:
Oyunlarda sıkıntı çıkartmaz dimi
Aynen o daha mantıklı tavsiyem nihai performans modunu açmaya bak bayağı performans artışı sağlıyorEn iyisi Windows 10 u hızlandırma yöntemlerine bakayım ben ozaman![]()
Deniyeceğim ozaman teşekkürlerram ve cpu en kullanan işletim sistemi windows 10 premium çıkarmaz
Şuan Windows 10 Pro Kullanıyorum ama açılışı biraz yavaş bilgisayarı da yeni aldım 5800 tl verip
formati yanlış atmış olabilirsin yeniden bir formad usbsi oluştur GPT formatında yap windows isosunu farkeder açılış hızıŞuan Windows 10 Pro Kullanıyorum ama açılışı biraz yavaş bilgisayarı da yeni aldım 5800 tl verip
Aynen genellikle o işlerle uğraşanlar geçiyor linuxsaWindows u tek geçerim linux biraz daha kodlama için diye düşünüyorum