Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence 2 sinden birisini tercih et 1. si unity 2.si unreal engine bu iki oyun motoru en sık kullanılanlar fakat aralarındaki farkı açıklayayım unreal engine daha profesyonel üst düzey projeler içindir örneğin pubg gibi ama unity ise daha kolay ama yinede neredeyse unreal engine kadar iyidir lakin neredeyse diyorum ama sana tavsiyem unty den başla zaten yeni başlican unity hem pc hem android hem ios vr ps hepsinde oyun yapmana olanak sağlıyor aynı zamanda daha kolay ayrıca assest store var yani sana ücretsiz hazır assest dosyaları sunuyor ayrıca hiçbir şekilde kurs satın almana gerek yok herşey ücretsiz mevcut
Öncelikle hangi oyun motorunu kullanacaksın bunu belirle. (Unreal Engine, Unity...) Sonra seçtiğin oyun motorunun arayüzünü ve hangi dili kullandığını incele. Unreal C++, Unity C# kullanır. İnceledikten sonra videolar izlemeye başla. Her videodan sonra yaptığı işi sende yapmaya çalış. En önemlisi öncelikle arayüzü öğrenmeye çalış. Mesela kısayol tuşları falan. Bunlar ileride işine yarayacaktır. Kolay gelsin. Bende bu işe merak salmıştım ama sonra bıraktım hevesim kaçtı diyelim
Eğer Unity ile ilgili bir oyun yapmayı düşünüyorsan youtubede "Unity Dersleri" İsimli bir kanal var oraya bir göz at. Gelişmiş şeyler yapmak istiyorsan Youtubede "Teknoloji Hocam" isimli bir kanal var bakabilirsin.
udemyde kurslar var ordan bedava kurslar alarak veya ücretli kurslar alarak kendini geliştirip hemde ordaki uygulamaları yaparak kendine göre oyunlar yapabilirsin önerim o