Oyun Programlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bu OyuN yapımı zor bir şeymi mesela Hacknet Gibi bi oyunu kaç saat gun veya ayda yaparız

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok az bilgiye sahibim, ancak oyun yapmanın çok zor olduğunu söyleyebilirim. Dünyayı yeniden yarattığını düşün, hiçbir grafik yok, hiçbir yaşam yok, tek tek grafikleri oluşturup kombinasyonları yapıyorsun. Gta 5 gibi oyunları yapmak yıllar sürüyor, ki bu oyunları yapmak için kocaman bir ekip çalışıyor, ve o ekip ile yapmak yıllar sürüyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Oyun yapmadim daha once fakat arastirdim cok zor gibi gorunuyor. Unity uygulamasiyla oluyor diye biliyorum. Youtube de unity kitapligi kanali vardi yardimci olabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Oyun yapmadim daha once fakat arastirdim cok zor gibi gorunuyor. Unity uygulamasiyla oluyor diye biliyorum. Youtube de unity kitapligi kanali vardi yardimci olabilir
reyiz tamam ama 10 yıl veya 5 yıl abarttın biraz o yıllar ıcınde 3 oyun yapılma ımkanı var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Çok az bilgiye sahibim, ancak oyun yapmanın çok zor olduğunu söyleyebilirim. Dünyayı yeniden yarattığını düşün, hiçbir grafik yok, hiçbir yaşam yok, tek tek grafikleri oluşturup kombinasyonları yapıyorsun. Gta 5 gibi oyunları yapmak yıllar sürüyor, ki bu oyunları yapmak için kocaman bir ekip çalışıyor, ve o ekip ile yapmak yıllar sürüyor.
teşekkurler

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tavsiyem android üzerine geliştir hem daha kolay hem zamandan tassarruf,arayada reklam çaktınmı fenaa

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Unity kullan 1 haftaya hazır :)) kodlama diyorsan en fazla 2 ay sürer facebook oyunu gibi yapacaksan 1 ayını bile almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...