- Yasaklandı
O biraz kodlama gerektirirpara biriktirip satın alma gibi ama kolaykodlamalar bunlar. Bedava eğitim setleri var onlardan bakarak kolayca kodlayabilirsin ancak bunun için grafik yeteneklerininde olması lazım resimlerini sen çizeceksin aksitakdirde telif.facebook demıyımdesu kas yapma oyunu gıbı
Kolaydan kaçayım diyorsan eğer habbo oyununda server aç hem telifsiz hem masrafsız .d .işte o telif sıkıntısı neyse cızerım hayal gucum ferahtıryada sole olabılır mesela zorlayıcı bı oyun yapıp kazanana 1 haftalık vıp uye verebılırım fln öle bi avataria gibi oyun
Ayrıca yapacağın oyunu yayınlamayacaksan arkadaşlar arasında oynayacaksan firefoxtan dosya kopyalam özelliğini kullanabilirsin resimlerin renk tonunu 2 3 değer değiştirebilirsin böylecede telif sıkıntısı düşerişte o telif sıkıntısı neyse cızerım hayal gucum ferahtıryada sole olabılır mesela zorlayıcı bı oyun yapıp kazanana 1 haftalık vıp uye verebılırım fln öle bi avataria gibi oyun
Al İşte Bütün Ortamı Mahvettin.Merhaba nasıl konu açabilirim
bu aradaAl İşte Bütün Ortamı Mahvettin.
Şaka Yapıyorum Aktif Üye Ve Üstü Konu Açabilir.
h.obu aradaonaylı olmuşum
bu aradaonaylı olmuşum
sanad helal bakıyorum aktıfsınHelal Sana.
AMİNsanad helal bakıyorum aktıfsınyakında süper olurum ıns
![]()
tşk ederim anladım ztnKolay değil kardeşim bi saat yok o dili bil bu dili bil falan yazmayacağım ama zor
kardeşim tamam 1000 bın defa yazdınız zaten anladım kac hafta gectıYapman çok zor oyun yapanlar bi sürü ekiple yapıyor