Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kodlama üzerinde biraz bilgin olması gerekiyor ve öncelikli olarak gerçekten istemen gerekiyor basit yapıları hemen yapabileceğin kadar kaynak bulabilirsin artık bu kaynaklar her yerde mevcut ama azim ve bunu başarmak orda tıkanabiliyor insan bunu maddi açıdan yapma düşüncen bir süre sonra kim uğraşacak bununla diye dönebilir isteğini kırmak istemem tabiki
unity ile başla zaten bence en iyisi android için unity, 2d oyun yapcaksın anladığım kadarıyla, c# gerekiyor tabi yeni başlıyacağın için youtubede birsürü mevcut bulunmakta arkadaşlarımız var çok iyi anlatan, ben de şuan oyun yaptım her şeyi hallettim sadece play console hesabı alacağım günü bekliyorum playstorede yayınlıyacağım
Unity'i kesinlikle öneririm, az bir kodlama bilgisiyle çok güzel oyunlar çıkartabiliyorsunuz. İnternetteki kaynaklar da çok fazla üstelik. Bununla da kalmayıp Asset Store'da hazır kitler var, bunları dahi kullanıp bir oyun yapabilirsiniz. İyi şanslar!