Oyun Sunucusuna Bağlanamıyor 10061 HATASI 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar;

wolftü'da Son 3 gündür bi sorun ile karşı karşıyayyım.

Oyun Sunucusuna Bağlanılamıyor (10061). !!

Bu hatanın çözümüünü bulan veya bilen var ise yardımlarınızı Bekliyorum...

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim joygame klasöründekilerini hepsini sil yeniden yükle

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar,

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.

• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın.

• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Virüs programınıza wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.

• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.

Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek wolftü'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolftü/Media/Download.aspx#download başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.

İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...