Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oxygen not Included buda strateji-smiulasyon oyunu
Age of Civ II buda Strateji-simülasyon( mobilde var bilgisayarda emülatörden oynayabilirsin )
BFME II buda strateji ve simülasyon oyunu ancak eski bir oyun şahsen ben her ay kesin oynarım
Stardew Valley simülasyon oyunlarının en sağlamlarından biri bence çiftlik simülasyonu arıca ilgi çeken bir hikayesi var( bence) telefondan oynuyordum kış indirimlerinde 12 liradan kapmıştım bu yıl bilgisayar için
Bannerlord oynamadım ancak videolardından bildiğim kadarıyla en detaylı orta dünya strateji simülasyon oyunu sanırım başka varsa bilmiorum
eğer bannerlord alamazsan bunun ilk oyunu Warband var bu da güzel ancak biraz hatalar olabiliyor( crackli indirirsen eğer) onun dışında bi sıkıntısı yok
Left4Dead2 veya ilk oyunu 2 side güzel ancak 2.ci oyunun daha uzun sanırım
Portal 1-2 birnicisini oynamadım ama var 2.cisin oynddım bitirdim strateji üzerine kurulu( co-op uda bitirdim arkadaşımla) kaliteli oyun
This War of Mine her savaşın arka planında ki insanları ön plana almış bu oyun hayatta kalma oyunu savaşın öteki yüzünü gösteriyor tavsiye ederim. Gerçekçi olmsası sebebiyle bazen yapamadığım şeyler oluyor kaliteli bir oyun
Yarış oyunları oynamayı seviyorsan Forza Horizon 4'ü öneririm. Eğer araba kullanmayı sevip seyahat etmeyi seviyorsan da ETS 2'yi önerebilirim.Silah oyunu olarak günümüzde valorant oynanıyor ama fazla oynanan silah oyunu kalmadı gibi. Şimdiden iyi oyunlar. İyi eğlenceler dilerim