- Konuyu başlatan
Torrent indirsem arkadaşla oynayabilir miyiz pekiwarzone multiplayer hocam
yanigta san andreas -farcry 2-gta vice city- age of serisi
Anlamadım?
hocam torrent değil bedava oynayabilirsinTorrent indirsem arkadaşla oynayabilir miyiz peki
Bedava da indirirken torrenten indirmeyecek miyimhocam torrent değil bedava oynayabilirsin
Çoğu oyunu açıyor crysis 3 ü takılmadan oynadım sıkıntı olmadı ama bıktım yani sürekli bitirmektencrysis zorlar hocam bence zamanında crysis açıyor mu diye bir tabir oluşmuştu çıktığındafear serisini önerebilirim monolith firmasının gayet başarılı işlerinden biri. gerçekçi fps ve korku elementlerini birleştiren nadir oyunlardan.sisteminiz açar diye düşünüyorum.
sisteminiz fena değilmiş hocam o zaman crysis3 şu anın gtx 900lü sistemlerini bile zorlatacak bir oyun ultra ayarlardaÇoğu oyunu açıyor crysis 3 ü takılmadan oynadım sıkıntı olmadı ama bıktım yani sürekli bitirmektenson olarak far cry primal oynadım o çok sardı bu tarz oyun bekliyorum
Eyvallah teşekkür ettim bir göz atacağım mutlakasisteminiz fena değilmiş hocam o zaman crysis3 şu anın gtx 900lü sistemlerini bile zorlatacak bir oyun ultra ayarlardafeari listenize koyun derim
Tam açık dünya değil ama oCrysis 3 en iyisi