- Konuyu başlatan
BBC
Seçkin Üye
güzelmiş reis denicezRogue Company
güzelmiş reis denicezRogue Company
csgo hileler yüzünden illallah ettirdi artık rusttada 2000 saate yakın saatim var ama ikiside arkadaşlarla oynanabilicek en iyi 2 oyun sanırımGenellikle birkaç oyunda kalıyorum, dota2, csgo ve rust
csgo hileler yüzünden illallah ettirdi artık rusttada 2000 saate yakın saatim var ama ikiside arkadaşlarla oynanabilicek en iyi 2 oyun sanırım
Ben de beğenmedim, gerçekten kötüydü değmezstay away from black squad its a dead game u can play valorant and apex
Forza Horizon sarıyooo
Bende arkadasa katılıyorum PES 2021 indir online seçeneği çok iyi aynı zamanda offlinede rastgele seçimli maç modu harıka.Pes 2021 i önerebilirim online oynarsan aşırı zevklidir.
Fifa 21'i tercih ediyorum oyunu daha kolay buluyorumBende arkadasa katılıyorum PES 2021 indir online seçeneği çok iyi aynı zamanda offlinede rastgele seçimli maç modu harıka.
csgo hileler yüzünden illallah ettirdi artık rusttada 2000 saate yakın saatim var ama ikiside arkadaşlarla oynanabilicek en iyi 2 oyun sanırım
Rust emek veririm diyorsanız oynayın düşünmeyin
iyi aklımıza getirdin reis sağolasınForza Horizon sarıyooo
Mürettebat 2 oyunu aynı zamanda harika bir araba oyunuduriyi aklımıza getirdin reis sağolasın
çok iyi Ben de oynamayı çok seviyorum, birlikte oynayalımRainbow six siege
amoung us oynayabılırsınız, ekip şeklinde güzel oluyor