Hocam oyunun hilesi var mı bilmiyorum ama Human: Fall Flat oynuyoruz arkadaşlarla gayet güzel ve eğlenceli bir oyun, hem eğlenip hem de zekanızı geliştirebilirsiniz.
Arkadaşlar hepinizin önerisini denedik ve hatta kuzenle üstüne katarak devam ettik buradan adını veremediğim ama rus steam ı diye dalga geçilen ( veya övülen ) bir program ile oyunları bedava ve full dlc şeklinde indirip oynadık sadece csgo bizi biraz üzdü ranked giremediğimizi 200 tl para istediğini öğrenince ama olsun. Önerileriniz için çok çok teşekkürler
Risk of the rain 2
Ori and the will wisps. Platform oyunları ama kimse oynamadığı için önüme gelene öneriyorum artık. Oriyi 12 saatte bitirebilirsin ama risk of the rain sürekli aksiyon oyunu. Oyunu bitirmen önemsiz eşyalarla gelişiyorsun vs. Ölürsen yada bossu yenersen tekrar baştan. Yeni karakterler yeni skiller.
Ori de hikayesini aşırı beğendiğim tatlı bir oyun. İkisine de bir bak derim yorumların tamamı olumlu.
Risk of the rain 2
Ori and the will wisps. Platform oyunları ama kimse oynamadığı için önüme gelene öneriyorum artık. Oriyi 12 saatte bitirebilirsin ama risk of the rain sürekli aksiyon oyunu. Oyunu bitirmen önemsiz eşyalarla gelişiyorsun vs. Ölürsen yada bossu yenersen tekrar baştan. Yeni karakterler yeni skiller.
Ori de hikayesini aşırı beğendiğim tatlı bir oyun. İkisine de bir bak derim yorumların tamamı olumlu.
Açıkcası daha yararlı buldum bu yorumu çerezlik tam vakit öldürmelik oyunlar olmuş ama benim aradıklarım bunlar değildi yinede teşekkür ederim yorumların için
Hile ile oynayıp insanları kanser edebileceğim saidst duygularımı bastırabileceğim bişiler aramıştım ama olsun <3 iyi forumlar