Oyun ve Hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam oyunun hilesi var mı bilmiyorum ama Human: Fall Flat oynuyoruz arkadaşlarla gayet güzel ve eğlenceli bir oyun, hem eğlenip hem de zekanızı geliştirebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
rust baya çılgın eğlenceli keyifle oynayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
cs go oyniya bilirsin güzel oyun ama senin gibi düşünen kişilerde orada :D

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Pubg mobile is the best game and you should be happy that you are in the memory hacker site
Post automatically merged:

You can play cs go, you know, it's a good game, but there are people who think like you. :D
But bro the game became so expensive and most of the time even you will be kicked off in the match so its better you play Battle Royale games
Post automatically merged:

rust is pretty crazy fun you can play it with pleasure
i agree with you it really fun game to play

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
cs go legit hile çok tatlı oluyor ve aşırı keyif alırsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinizin önerisini denedik ve hatta kuzenle üstüne katarak devam ettik buradan adını veremediğim ama rus steam ı diye dalga geçilen ( veya övülen ) bir program ile oyunları bedava ve full dlc şeklinde indirip oynadık sadece csgo bizi biraz üzdü ranked giremediğimizi 200 tl para istediğini öğrenince ama olsun. Önerileriniz için çok çok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
A plague tale fena değil iyi bi hikaye oyunu 10 15 saatini alır herhalde.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çoktan bitirdiğim bir oyun :)
Risk of the rain 2
Ori and the will wisps. Platform oyunları ama kimse oynamadığı için önüme gelene öneriyorum artık. Oriyi 12 saatte bitirebilirsin ama risk of the rain sürekli aksiyon oyunu. Oyunu bitirmen önemsiz eşyalarla gelişiyorsun vs. Ölürsen yada bossu yenersen tekrar baştan. Yeni karakterler yeni skiller.
Ori de hikayesini aşırı beğendiğim tatlı bir oyun. İkisine de bir bak derim yorumların tamamı olumlu.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Risk of the rain 2
Ori and the will wisps. Platform oyunları ama kimse oynamadığı için önüme gelene öneriyorum artık. Oriyi 12 saatte bitirebilirsin ama risk of the rain sürekli aksiyon oyunu. Oyunu bitirmen önemsiz eşyalarla gelişiyorsun vs. Ölürsen yada bossu yenersen tekrar baştan. Yeni karakterler yeni skiller.
Ori de hikayesini aşırı beğendiğim tatlı bir oyun. İkisine de bir bak derim yorumların tamamı olumlu.
Açıkcası daha yararlı buldum bu yorumu :) çerezlik tam vakit öldürmelik oyunlar olmuş ama benim aradıklarım bunlar değildi yinede teşekkür ederim yorumların için :)
Hile ile oynayıp insanları kanser edebileceğim saidst duygularımı bastırabileceğim bişiler aramıştım ama olsun <3 iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oynayabilecegin ve kesinlikle troll vs vs lol script :D tavsiye ederim aşırı iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 haftadan beri mgsv phantom pain oynuyorum tavsiye ederim

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Açıyorsun Team Fortress 2'yi açıyorsun spinbotunu alıyorsun kahveni izliyorsun başka bir şeyde demiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
csgo.pubg tarzı severseniz önerebilirim ama csgo rekabetçi giremiyorsunuz he normal girerim diyorsanız size kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...