Oyun yapımcıları foruma dava açsa ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Riot geldi dedi ki bunlar 3. parti yazılım paylaşıyor forum da ve benzeri oyun yapımcıları aynı şekilde dava açtı mh'ye? neler oluyor? site kurucusu türkiye de ise ceza alıyor mu yoksa direk siteye erişimi engelliyorlar mı tam çözemedim.
zulu yapmıştı ama en son güncel olarak durum ne olur bilmiyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En fazla forum kapanır ki o da çok zor. En nihayetinde buradaki hileler ücretsiz ve her kullanıcı paylaşabilir. Pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka hadi mh yi kapattılar diyelim hangi birine yetişicekler şuan basic kodlama bilgisi olan biri hile kodlayabiliyo o yüzden denemiyolar

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
"MemoryHackers.org 2015 yılında kurulmuş memory hacking topluluğudur. Bünyesinde Dword Team ve birçok profesyonel coder bulundurmaktadır. Amaçları pay2win olan oyunlardaki parayı öde , birinci ol ayrımcılığını kaldırmak için yazılımlar üretip / paylaşmaktır. Paylaşılan yazılımların memoryhackers.org ile bir alakası olmayıp, memoryhackers.org yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. 5651 kanunda belirtildiği gibi "Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir." Ayriyetten aynı maddenin devamında "“yer sağlayıcının, yer sağladığı hukuka aykırı içeriğin kanunen belirli suçları içermesi halinde yer sağlayıcının haberdar edilmesi hâlinde bu içeriği yayından çıkarmakla yükümlüdür.” sözleri yer almaktadır. Eğer ürününüzün / programınızın sitemiz aracılığıyla kötüye kullanıldığını düşünüyorsanız lütfen "İletişim" sekmesinden şirketinizin resmi elektronik adresinden veyahut avukatınız aracılığı ile gerekli müracaatı yapınız. Yapmış olduğunuz istekler yoğunluğa göre 3 iş günü içerisinde incelenip haklı bulunmanız neticesinde hak sahibinin belirttiği kötüye kullanım olan konu 7 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılır. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile & araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayarla ilgili,hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş & yardım talep edebilirsiniz. Memoryhackers.org kökleri çok uzun yıllara dayanmaktadır. Memoryhackers.org oyunlardaki zengin / fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermektedir & vermeye devam edicektir."

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Riot geldi dedi ki bunlar 3. parti yazılım paylaşıyor forum da ve benzeri oyun yapımcıları aynı şekilde dava açtı mh'ye? neler oluyor? site kurucusu türkiye de ise ceza alıyor mu yoksa direk siteye erişimi engelliyorlar mı tam çözemedim.
Bana kalırsa para cezası uygulanır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka sadece dosdoğru oyuncuyla bu devran dönmez. Neden hileye karşı geliştirme ekibi var Riotta çalışan. Hayır yani onların ekmeğini mi kıskıanıyorsun anlamadım ki

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wolftü bi ara hilelere yapmıştı bunu işe yaramıştı ve evet işe yarar ama rito ugrasmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...