Çözüldü Oyun yol makrosu yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru soracağım SA:MP oyununda roleplay serverlerinde taşımacılık - tırcılık gibi meslekler var ben bu yolu bir bot sayesinde otomatik yapmasını istiyorum yolu kendisi gitmesini istiyorum otomatikmen benim yönlendirdiğim şekilde bir bot yapmam gerekiyor bunu hangi uygulamayla yapabilirim. Youtubede bir arkadaş çekmiş kendisi önce gittiği yolu bota gösteriyor ve uygulama kendi şekilde arabayı sürüyor. Arkadaş bu botun ismini vermemiş hangi uygulamayla böyle bir bot yapabilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam!

Bir roleplay sunucusunda hile yapmanı önermem ama yine de merak ediyorsan, YouTube’da [SA:MP] TAŞIMACILIK MESLEĞİ - NARKOZ ROLEPLAY (MOBILE/PC) adlı bir video buldum. Bu videoda, Resul Gökçe adlı bir arkadaş, Bir roleplay sunucusunda taşımacılık mesleği yaparken bir uygulama kullanıyor. Bu uygulamanın adını vermemiş ama videonun açıklamasında AutoHotkey adlı bir programdan bahsetmiş. Bu program, klavye ve fare hareketlerini kaydedip tekrar etmeni sağlayan bir programdır. Belki bu programı kullanarak istediğin botu yapabilirsin.

İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskiden çok kullanıyordum outo geri-ileri botunu seri seri trade yapabiliyorduk kolaylığı oyunun başında olmana grk olmadan kendi aracılığı ile bütün işlemleri yapmasıydı

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ahk var keyboard and mouse recorder var birçok makro programi var bunun icin basit bir şey aslında

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
AHK ya da PyAutoGUI ile kendi otomasyon scriptini yapabilirsin ama teknik anlamda çok bilgili değilsen zor olacaktır.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Corsair'in mouse'unu kullanıyorsan yardımcı olabilirim.
Steelseries kullanıyorum maalesef
Post automatically merged:

Selam!

Bir roleplay sunucusunda hile yapmanı önermem ama yine de merak ediyorsan, YouTube’da [SA:MP] TAŞIMACILIK MESLEĞİ - NARKOZ ROLEPLAY (MOBILE/PC) adlı bir video buldum. Bu videoda, Resul Gökçe adlı bir arkadaş, Bir roleplay sunucusunda taşımacılık mesleği yaparken bir uygulama kullanıyor. Bu uygulamanın adını vermemiş ama videonun açıklamasında AutoHotkey adlı bir programdan bahsetmiş. Bu program, klavye ve fare hareketlerini kaydedip tekrar etmeni sağlayan bir programdır. Belki bu programı kullanarak istediğin botu yapabilirsin.

İyi forumlar.
bakacağım hocam teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
SA:MP (San Andreas Multiplayer) oyununda otomatik işlemler gerçekleştirmek için bir makro oluşturmak istiyorsanız, AutoHotkey adlı bir programı kullanabilirsiniz. AutoHotkey, klavye ve fare işlemlerini otomatikleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir yazılımdır. Aşağıda, AutoHotkey kullanarak basit bir SA:MP makrosu nasıl oluşturulur konusunda genel bir yönerge bulunmaktadır:

1. AutoHotkey'ı İndirin ve Kurun: AutoHotkey'ı resmi web sitesinden indirin ve bilgisayarınıza kurun. Kurulum talimatlarına uyarak programı yükleyin.
  2. Yeni Bir Makro Dosyası Oluşturun: Bir metin düzenleyici (Not Defteri gibi) açın ve yeni bir dosya oluşturun. Dosyayı ".ahk" uzantısıyla kaydedin. Örneğin, "tir_makro.ahk" şeklinde kaydedebilirsiniz.
  3. Makro Kodunu Yazın: Oluşturduğunuz .ahk dosyasını düzenleyin ve SA:MP'de gerçekleştirmek istediğiniz otomatik işlemleri içeren makro kodunu yazın. Örneğin, taşımacılık ve tırcılık için "W" tuşuna basıp beklemek, ardından "S" tuşuna basmak gibi bir işlemi otomatikleştirebilirsiniz. Aşağıda basit bir örnek:
ahkCopy code
#IfWinActive, SA:MP ; SA:MP penceresi aktifken çalışmasını sağlar

F1::
SendInput, {W} ; W tuşuna bas
Sleep, 1000 ; 1 saniye bekle
SendInput, {S} ; S tuşuna bas
Return

Yukarıdaki örnek kod, F1 tuşuna basıldığında "W" tuşuna basacak, 1 saniye bekleme yapacak ve ardından "S" tuşuna basacak şekilde ayarlanmıştır. Bu kodu kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz.

1. Makroyu Çalıştırın: .ahk dosyasını kaydedin ve AutoHotkey programı aracılığıyla çalıştırın. AutoHotkey arka planda çalışacak ve belirlediğiniz tuş kombinasyonlarını algılayıp makroyu çalıştıracaktır.
Not: SA:MP veya diğer oyunlar için makro kullanırken, oyunun kullanım kurallarını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bazı oyunlar makro kullanımını yasaklayabilir veya bunu hile olarak değerlendirebilir. Oyunun kurallarını ve politikalarını kontrol etmeli ve makro kullanımının izin verilip verilmediğini doğrulamalısınız.

AutoHotkey'ın daha gelişmiş özellikleri ve makro yazma yöntemleri hakkında daha fazla bilgi için AutoHotkey resmi belgelerine ve topluluk kaynaklarına başvurmanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...