oyuna giremiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile açıyorum normalde ama dereceli girmek için 30 level hesabıma geçtim onda da 20 dk ceza var bekliyorum 20 dkyı yazı kayboluyor ortada çıkan sağdaki süre yazan yer kırmızıdan normale dönmüyor desteğe bilet gönderdim ama lolün destek sisteminin berbat olduğunu zaten biliyoruz şansımı burda deneyeyim dedim 53 dakika 60 dakika kadar bekliyorum hiç birşey olmuyor ne sıra ne birşey oyunu oynayamıyorum yardım edin lütfen :(

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    9.5 KB · Görüntüleme: 50
Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ne bekliyorsun işte, firması gibi oyun. Destek sistemlerini en son 1 ay sonra ticketimi cevapladıklarını görmüştüm. Destek sistemine yaz bakalım sen bi, 1 ay sonra cevap vermezlerse iyidir :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Haftasonuydu dostum iş günü içerisinde cevap veriyorlar 1 gün bile sürmüyor cevap vermeleri azıcık daha sabretsen iyidir genelde yardımcı olurlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tekrar deneyebilirsin oyunu silip yükleyebilirsin yani tahminimce olur herhangi bir hile yada başka bir şey kullandıysan klosörden silebilirsin

Scott Mccall
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
o senlik bir hata değil büyük ihtimal riot gamesin hatası onu sen düzeltemessin

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçen yıl buna benzer bir olay bana da oldu eksilere düşüyordu hiç bitmiyordu. 2-3 aylığına bırakmıştım sildim. RİOT'a talepte bulundum ama çok uzun bir süre de döndüler oysa ki ben o zamanlar oyunun artık yüzüne bile bakmıyordum.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Büyük İthimalle Riotun Hatası Veya Hesabını İncelemeye Aldırlar İkiside Olabilir

TheViciouS
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ticket atıp sorunu bildirip beklemelisin agam riotla alakalı bir hata

Üye
5 HİZMET YILI
MForuma bir mesaj gönderseniz ve sizin için çözüp çözmediklerini görseniz iyi olur veya ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...