Oyuna Giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda bilen varmıdır bilmiyorum bugün son 1 saattir oyuna giremiyorum s48 diye bir hata alıyorum her yolu denedim oyunu 3 defa kaldırıp kurdum bi yol var 2 tane dosya indirip wolftü içine atmamız gerekiyomuş ama o dosyalar herhangi bir yerde yok nasıl çözücem ben bu sorunu (s48: Destek ekibine başvurun diyip sunucu bağlantısı kesildi diyo)

(Hile kullandığım hesabı atıyomuş Hile kullanmadığım ana hesabımı atmıyo sıkıntısız girdi)

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onaylı üye olanımı diyorsun onu diyorsan o bozuk seçkini çalışıyor yanlış anladıysam söyle düzeltiyim

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oyunu sil tekrar yüklerken vürüs programın kapalı olsun böyle dene olmuyorsa
Gm elere ilet ilaki dönüş yapacaklardır

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar aranızda bilen varmıdır bilmiyorum bugün son 1 saattir oyuna giremiyorum s48 diye bir hata alıyorum her yolu denedim oyunu 3 defa kaldırıp kurdum bi yol var 2 tane dosya indirip wolftü içine atmamız gerekiyomuş ama o dosyalar herhangi bir yerde yok nasıl çözücem ben bu sorunu (s48: Destek ekibine başvurun diyip sunucu bağlantısı kesildi diyo)
bende alıyordum o hatayı windows 7 home premium kullanıyorken alıyordum öylesi hataları ama formatı windows 7 pro ya çevirdim düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
onaylı üye olanımı diyorsun onu diyorsan o bozuk seçkini çalışıyor yanlış anladıysam söyle düzeltiyim
hileyle alakası yok oyuna giremiyorum
Post automatically merged:

oyunu sil tekrar yüklerken vürüs programın kapalı olsun böyle dene olmuyorsa
Gm elere ilet ilaki dönüş yapacaklardır
denedim gmlere yazsam da geri dönüş alıcağımı sanmıyorum ama teşekkür ederim deniyecem
Post automatically merged:

bende alıyordum o hatayı windows 7 home premium kullanıyorken alıyordum öylesi hataları ama formatı windows 7 pro ya çevirdim düzeldi
Win 10 kullanıyorum :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kullandığın hileye bağlı hangisinden ötürü böyle bir sorun yaşıyorsun ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
All in one dite bir setup var onu kur istersen kanka.Sonra tekrar geri dönüş sağla bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...