Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Bana güzel bir oyuncu mouse'u önerin fiyat 300 400 arası olursa sevinirim
Bakarım kral biraz daha bakayım öneren olursaben hp omen 400 kullanıyorum. tavsiye ediyorum. tam fiyat performans ürünü. ama yazılımı yok bilgin olsun dpı ayarları tuş ile yapılıyor.
Önerdiğin mi yoksa kullandın mouse mu ?Kankam bu atıcağım mouse u kaçırma tam bir fiyat performans mouse u hatta fiyatının fazlasını hakediyor
Sensörü ve ergonomisi olsun baya iyi steel series in en iyi 3 mouse u arasına girer belki top 1 dir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Aynısını kendim alıcaktım 2.el razer viper buldum ucuza bunu alamadım viper dan da iyi bu mouse
Önerdiğin mi yoksa kullandın mouse mu ?
bloody eski mouselardan bende bir tane vardi cok hizli bozuldu altinda olan qirmizi led pozuldu bilmiyorum artik oyun oynarkenmi vurdumbloody hocam cok memnunum ben
viper cok agir kullanmani tavsiye etmiyorumÖnerdiğim knk steel series sensei ten den vazgeçmem elime fırsat geçse razer viper la değişirim direkt
Kanka mouse 69 greski model olan razer deathadder ala bilirsin 500tl civari bir sey yok budcen yetmiyosda hyperx in 400 liraya olan mouslari vardir
bloody eski mouselardan bende bir tane vardi cok hizli bozuldu altinda olan qirmizi led pozuldu bilmiyorum artik oyun oynarkenmi vurdum
viper cok agir kullanmani tavsiye etmiyorum
deathadder 96 gr knkmKanka mouse 69 gr![]()
Deathadder dan banane knk ben viper kullanıyorumdeathadder 96 gr knkm
Onu gördüm ama şuan daha iyi bir mouse lazım
Fiyatı ne kral şimdi pahalı diye biliyorum wireless Larin
Performans nasıl guzelmi valorant oynamka için ideal mi
Viper performans nasıl güzelmi ben biraz hızlı basıyorum sağlam dayanıklı mı kralDeathadder dan banane knk ben viper kullanıyorum
Orta düzeyde kral çokta küçük değilElin küçükse Logitech G300s tavsiye ederim.
Kankam viper aşırı iyi bir mouse sensörü şuan dünyanın en iyilerrinden 3390 ı kullanıyor ama fiyatı 800 tl civarı sana tavsiyem Steel Series sensei ten al g300s gibi mouselar alma alayı minecraft mouse u sonra pişman olursunViper performans nasıl güzelmi ben biraz hızlı basıyorum sağlam dayanıklı mı kral
Tamam kral onu ve bir tane daha var değerlendirip alacağımGayet güzel, sadece valorant değil tüm oyunlarda işimi görüyor.
800 TL ise biraz zorlar ama değer diyorsan bunu araştırıp biraz daha ucuzunu bulmaya çalışırımKankam viper aşırı iyi bir mouse sensörü şuan dünyanın en iyilerrinden 3390 ı kullanıyor ama fiyatı 800 tl civarı sana tavsiyem Steel Series sensei ten al g300s gibi mouselar alma alayı minecraft mouse u sonra pişman olursun
Bi bak derim
Sensei ten 400 tl knk viper dan bahsetmiyorumTamam kral onu ve bir tane daha var değerlendirip alacağım
800 TL ise biraz zorlar ama değer diyorsan bunu araştırıp biraz daha ucuzunu bulmaya çalışırım
Tavsiye ederim bayağı iyi bir mouse youtubden inceleme videosuna bakabilirsiniz.Viper performans nasıl güzelmi ben biraz hızlı basıyorum sağlam dayanıklı mı kral
Orta düzeyde kral çokta küçük değil
Hocam o mouseların sensörleri çok iyi olmuyorgamepower ursa öneririm hocam fiyatı biraz daha ekonomik ve hem tasarım olsun hem performansı olsun ben gayet memnunum