Oyuncu faresi önerisi

Bütçe
800-2000TL
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba değerli MH sakinleri bu konuda size hassasiyet, ergonomi, ve dayanıklılık açısından iyi bulduğum oyuncu fare'lerinden bahsediceğim.

:özellik:

• Logitech G502 Hero: G502, Logitech'in popüler oyuncu farelerinden biridir. Yüksek DPI seviyeleri, özelleştirilebilir ağırlık sistemi ve programlanabilir tuşlarıyla dikkat çeker. Hero sensörüyle de yüksek performans sunar.
  • Razer DeathAdder Elite: Razer DeathAdder serisi, uzun yıllardır oyuncular arasında popülerdir. Elite modeli, yüksek hassasiyet sunan optik sensörü ve ergonomik tasarımıyla öne çıkar. Dayanıklı yapıya sahiptir ve uzun süreli kullanıma uygunluğuyla dikkat çeker.
  • SteelSeries Rival 600: Rival 600, SteelSeries'in premium oyuncu farelerinden biridir. Çift sensör teknolojisiyle (optik ve lazer) hassasiyeti artırır ve özelleştirilebilir ağırlık sistemi, RGB aydınlatma ve sağlam yapıya sahiptir.
  • Corsair Ironclaw RGB: Ironclaw, büyük eller için uygun ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. 18.000 DPI optik sensörüyle yüksek hassasiyet sunar ve yüksek performans gerektiren oyunlarda rahat bir kullanım sağlar.
  • HyperX Pulsefire FPS Pro: Pulsefire FPS Pro, 16.000 DPI'ye kadar hassasiyet sunan optik sensörüyle dikkat çeker. Sağlam yapısı, programlanabilir tuşları ve aydınlatma özellikleriyle oyun performansınızı artırabilir.
  • ASUS ROG Gladius II: ROG Gladius II, özellikle FPS oyunları için tasarlanmış bir faredir. Yüksek DPI seviyeleri, sağlam yapısı ve özelleştirilebilir yan düğmeleriyle dikkat çeker. Ayrıca değiştirilebilir tuş anahtarlarıyla kişiselleştirme imkanı sunar.
  • Corsair Dark Core RGB Pro SE: Dark Core RGB Pro SE, kablosuz ve kablolu olarak kullanılabilen bir faredir. 18.000 DPI'ye kadar hassasiyet sunan optik sensörü, programlanabilir tuşları ve Qi kablosuz şarj desteğiyle öne çıkar. Ayrıca kullanıcıların oyun sırasında rahat etmeleri için tasarlanmış ergonomik bir yapıya sahiptir.
  • SteelSeries Sensei 310: Sensei 310, SteelSeries'in çok yönlü ve hafif bir fare seçeneğidir. 12.000 DPI'ye kadar hassasiyet sunan optik sensörü, ambidextrous tasarımı ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker.
:yazı:

Bu fareler farklı özelliklere sahip ve çeşitli fiyat noktalarında bulunabilirler. Oyun tarzınıza , hassasiyetinize , elinizin boyutuna ve tercihlerinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

İYİ FORUMLAR...

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler ama bence mouse için en iyi marka Logitech dir.

Üye
1 HİZMET YILI
rampage kullanıyorum memnunum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Razer tercih edebilirsiniz. Gayet sağlam ve güzel.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
logitech g502 tek gecerim yaizilimi ilede hile yapabilirsin

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bence Buraya Lenovo Legion M500 eklenebilir. ne düşünüyorsun?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Superlight kullanıyorum ben o da çok iyi tavsiye ederim

Üye
1 HİZMET YILI
bütceniz uygunsa Razer veya logitech sizin icin daha iyi olacaktır. Fiyat olarak düşük bütçeniz varsa rampage daha iyi olacaktır

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
rampage dobble km99 kullanıyorum güzel hissiyat rahatlık ve tepki olarak beğeniyorum sağlamlığı beni çok şaşırtıyor, tüm gücümle vursam bile sıkıntı çıkarmıyor canım mousem