- Konuyu başlatan
-
Aslında haklısın. Steel kullandın mı dostum hiç bir bilgin varmı sipariş etcem de.Gamepower al ama kablolu haberin olsun baya güzel bir mouse kabloyuda kafana takma rahatsız etmez ayrıca kablolu mouseler daha çok oyunculara hetap eder çünkü kablo tepkime süresini hızlandırır.
Steell kullanmayı düşünüyorum fiyat açısından da yorumları da okudum satış sitelerinde uygun ve kullanılı ne düşünüyorsun fikrin varmı dostum.prea my game veya logitecht ikiside iyi maouse
Sen kullandın mı daha önce steel fikrin varmı dostum ?steel de alabilirsin bence seçiminden vazgeçme ama sen bilirsin tabi
Yorumun için saol dostum eğer alınca kötü bir durumla karşılaşırsam bilgi vericem forma bu konuda değerlendirmeyi yaparız hep birlikte.ben hiç steel kullanmadım ama kullanan arkdaşlarım var memnunlardı
Çok saol dostum teşekkür ederim vakit ayırdığın içiniyi şanslar şimdiden hayırlı olsun
Bendede kücük mouse şöyle bıraktım dostum çaresiz kalırda iki gün fazla diğil boyutlarına uygun bir mouse kullanırsan hemen alışcaksın emin ol şuanda evden çıkış ve mouse seceneklerine bakma ihtımalın yokken sende sipariş ver ve kurtulbende hhepsi burada dan 23 tl ye bi fare almıştım küçük ama böyle avucunu küçültünce anca oturuyor ve ne yazıkki alıştım bu fareye normal net cafelerdeki farelere alışamıyorum bi türlü
A4tech x7 kullanıyorum 4 yıl oldu hala canavar gibiArkadaşlar farem bozuldu guzel kablosuz önerilerinizi alabilirmiyim 100 tl ve altı mumkunse hassasiyeti güzel algılayna ve mümkünse oyun da kullanıdıklarınızdan söylerseniz sevinirim iyi formlar
sana tavsiyem kablosuz almaya kablolu daha sağlam mouselara bakabilirsinArkadaşlar farem bozuldu guzel kablosuz önerilerinizi alabilirmiyim 100 tl ve altı mumkunse hassasiyeti güzel algılayna ve mümkünse oyun da kullanıdıklarınızdan söylerseniz sevinirim iyi formlar
Trux Gtx 115 MacciArkadaşlar farem bozuldu guzel kablosuz önerilerinizi alabilirmiyim 100 tl ve altı mumkunse hassasiyeti güzel algılayna ve mümkünse oyun da kullanıdıklarınızdan söylerseniz sevinirim iyi formlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?