XD
Uzman Üye
xdrive fırtına serisine bi göz at derim, Ama ilk önce araştır.
Kanka bilerek yaptığım bişey burdan yazamamKankam konuyla biraz alakasız olabilir ama 1.68 100 kilo sağlık bakımından sıkıntı. Her neyse Türksit Quattro alabilirsin.
Yüksek olduğunu öğrendim ondan vazgeçtimrampagenin şok a gelen 900 tl lik oyuncu koltugu
1500 hocamBütçen nedir
XDrive 15'Li Profesyonel oyuncu koltuğu kardeşim renk seçeneğide var ama daha uygun dersen uygunlardan da var elimde iki üç tane1500 hocam
O baya iyiymiş konfor desen var genişlik desen var diziYıllardır tekli salon koltuğunun bir tanesini çektim odama onda oturuyorum tavsiye ederim diyeceğim ancak aile fertlerinin sürekli laflarını dinlemek zorunda kalıyorsunuz![]()
Anne çenesi de var yanında promosyon olarak uzun bir süre hemdeO baya iyiymiş konfor desen var genişlik desen var dizi![]()
Hahah o kesinlikle helede altını temizlerkenAnne çenesi de var yanında promosyon olarak uzun bir süre hemde![]()
Yani üzerinden 6 yıl geçtikten sonra bile laf yiyordum haklı mı? Haklı ancak rahat yani napabilirim deneme olarak yapmıştım öyle kaldı sonradanHahah o kesinlikle helede altını temizlerken![]()
hayırlı olsun iyi günlerxdrive 1453 veya sancak teşekkür ederim herkese konu kapanabilir.