oyuncu koltuğu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
XTrial Efor Gaming arkadaşımda vardı bir kaç kez deneme fırsatım oldu ve rahat ve konforlu geldi özellikle mutfak sandalyesine göre daha rahat ve daha konforlu tavsiye edebilirim.
Fiyatı : 700 tl

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga onerdıgınız butun koltuklar artık stokta yok denılıyor bılerek mı yapıyonus :d

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önemli olan belinin boşlukta kalmaması. yastık minder falan koyarsan şimdilik işini görebilir ve kendini dik oturmaya da telkin et. iyi forumlar.

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
alınır ama çok pahalı birşey almaya gerek yok

Süper Üye
8 HİZMET YILI
herkese selamlar bunu cızırdayan mutfak sandalyemden yaıyorum arkadaslar oyuncu koltugu kullnaan veya kullanmıs bırı vardır mutlaka alınır mı sızce ya da alınmalı mı ben almayı dusunuyorum f/p (fiyat performans ürünü) önerebiileceğiniz var mı
küçük bi not belim de kemik eğriliği oldugu ıcın duzgun bır sey arıyorum bos yorum yapanı uyarmadan raporlayacam artık canıma tak etti
alınır

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Oyuncu koltuğu öneririm ben bilgisayar başındayken bir süre sonra belim ağrıyodu ama koltuk aldıktan sonra artık ağrı gitti ama iyi bir koltuk almanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ofis koltuğu kullanıyorum öneririm kardeşim gayet rahat ve kullanışlı :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
+1000 tl bir koltuğa para vermek şekilden başka bir şey olduğunu düşünmüyorum kaldı ki 2-3 bin fiyatlarına kadar çıkıyor altarafı bir koltuk.
Koskoca evde pc karşısına geçebileceğin güzel bir şey elbet vardır.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar, ben Calitte marka oyuncu koltuğu kullanıyorum. Çokta rahat, konforlu bir koltuk. Oyuncu koltuğu sitelerine girdiğinde herkesin boyuna, kilosuna göre sınıflandırmışlar. Ona göre koltuk yapmışlar. Sadece buna dikkat etmeni öneririm. Kaliteli koltuklar 1200 TL'den başlıyor. Daha aşağısını tavsiye etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...