Oyuncu koltuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Boyun klon küçük ve parada kalsın biraz bana diyorsan xDrive 15 li serisi yok o kadar küçük değilim hem bir tık gösterişli olsun diyorsan akıncı serisi eyer ışıklı mışıklı olsun diyorsan rgb serisi böyle masaj flan yapsın diyorsan atak serisi var ısıtma soğtmalı bir şey istersen bora serisi var hepsi xDrive dan çünkü kalite süper avrupa stnadartlarının üstünde kalite kumak şünger tekerlek boyutları daha büyük kırılmayı engeller ve bir çok ünlülerde de burdan aldı Örnek:Enes Batur Elraenn Delimine WTCN güvün konusunda sorun çekmezsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
MSI MAG CH120 oyuncu koltuğu alabilirsin değerlendirmesi iyi olan dediğin fiyata bu var tavsiye ederim :)

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herkeze dediğim gibi kendine rahat olanı almalısın bence ben kendime en rahat bi şekilde ucuza bi koltuk aldım uzanabiliyorum her şeyi yapabiliyorum eğer istiyorsan linkini atabilirim .

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum oyuncu koltuklarına 1 saatten fazla oturursan ağrı başlıyor ergonomik iş koltuğu al

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Zio koltukları iyi diye duydum aynı zamanda bir sürü yayıncıya sponsor kendileri

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
xdrive bakabilirsin trendyoldan param olsa ondan alırdım açıksası paran yoksa mutfak sandalyesi adamdır xd

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xDrive Fırtına Oyuncu Koltuğu Ayak Uzatmalı Bakabilirsin Hemde Uzanırsın .d
kardes koltuk ımalat ısı yapıyorum ben .nerde ıkamet edıyorsun bılmıyorum ama .sana tavsıyem ımalattan al.neden dersen 5 bın lık koltugu bıle yarı fıyatına alırsın araştuır ıyıce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...