HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Hyperx iyi ya baktım onada kupon felan düşerse alırım.indirimde falan yakalayabilirsin şu ara hyperx cloud core seni hafifliği uzun ömürlülüğü ve mikrofonu olarak tatmin edecektik hatta wireles versiyonu bile denk düşebilir takip et bu sıralar
hepsi buradada kablolu versiyonu 1300 tl dostum kupon vesaire düşürürsün o fiyatı kendi bütçene
İnceleyeceğim dostum saol önerin için.Monster pusat 7.1 kanka bass bass efsane çok guzel ses kasarsın 3senedir kullanıyom ben almanı şiddetle öneriyorum
Şahsen mousepad için bu fiyat fazla. Bim Aktüelde geçen gün baktığımda 100 liraya mouse pad vardı. Ben o mousepadi 50 lira ike almıştım ve çok güzel bir mousepad.Kulaklık için birazcık düşük ama mikrofonu iyi olursa sevinirim. Bana mikrofon test videolarıyla birlikte atar mısınız? Benim almayı düşündüğüm kulaklık Razer Kraken. Mekanik klavyeyi da tamamen mekanik klavye olmasını istiyorum.
Mousepad Bütçesi: 400 TL
Kulaklık Bütçesi: 1000 TL
Mekanik Klavye Bütçesi: 1000 TL
Rampage pulsarı kullanıyorum dostum şuan ve sağ tarafı 2 ay içinde bozulduRampage pulsar 7.1 kulaklığı öğneririm
Rampage Hydra R6 klavye gayet güzel indirim günlerini takip edebilirsin
açıkcası ben yaklaşık olarak 2-3 yıldır kullanıyorum gözüm gibi baktım ve hiç sıkıntı yaşamıyorumRampage pulsarı kullanıyorum dostum şuan ve sağ tarafı 2 ay içinde bozuldu
Mouse pad'lerden steelseries serilerine bakmanı öneririmKulaklık için birazcık düşük ama mikrofonu iyi olursa sevinirim. Bana mikrofon test videolarıyla birlikte atar mısınız? Benim almayı düşündüğüm kulaklık Razer Kraken. Mekanik klavyeyi da tamamen mekanik klavye olmasını istiyorum.
Mousepad Bütçesi: 400 TL
Kulaklık Bütçesi: 1000 TL
Mekanik Klavye Bütçesi: 1000 TL
Fujini kullandım kaliteliydi ama ilk çıktığı zamanlar almıştım bida almadım genede önerin için saolMouse pad'lerden steelseries serilerine bakmanı öneririm
Kulaklık olarak bu fiyata gamepower fujin var çoğu inceleyici ve uzman beğendi bu kulaklığı hani paranı en dolu şekilde verebileceğin kulaklık gerçekten mikrofon olarakta üst düzey ses kalitesi var keza ses sürücüleri de aynı şekilde 10/10 bir kulaklık
Mekanik klavye için HyperX Alloy Core RGB Membran'a bir bakmanı tavsiye ederim tam bütçene göre bir klavye ekstra olarak hyperx yani bu klavye zaten adı bilinen ve kaliteli bir klavye yorumlarına baktığım zaman yaklaşık 20-30 tane insanın yorumunu okudum hepsi memnunlar tuşlarından tut malzeme kalitesine kadar bu arada o baktığım sitede sadece 20K insan almışlar ve 5 puan üzerinden 4.7 puan vermişler klavyeye haberin olsun şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Gamepower klavyelerinde ilerleyen süreçlerde yay çınlaması oluyor haberin olsun belki hissedersin hissetmezsin artık nasıl bir seviyeye gelirse bilemiyorum yine de alabilirsin tabii kiFujini kullandım kaliteliydi ama ilk çıktığı zamanlar almıştım bida almadım genede önerin için saol
Steelseries bakiodum bende mousepad
mekanik klavyede gamepower warlock düşünüyorum şimdilik fiyat performans bakımından.
Çok sıkıntılı bi sorun deil gibi yaGamepower klavyelerinde ilerleyen süreçlerde yay çınlaması oluyor haberin olsun belki hissedersin hissetmezsin artık nasıl bir seviyeye gelirse bilemiyorum yine de alabilirsin tabii ki
Takıntısı olan adamlar var onun için belirtiyorum ben senin yerinde olsam benim önerdiğim klavyeyi alırım gamepower klavye de o kadar iyi değil senin seçimin hangisine kafan yattıysa hayırlı olsun güle güle kullanÇok sıkıntılı bi sorun deil gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?