Oyuncu kulaklığı, klavyesi ve mousepad önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2400 TL
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kulaklık için birazcık düşük ama mikrofonu iyi olursa sevinirim. Bana mikrofon test videolarıyla birlikte atar mısınız? Benim almayı düşündüğüm kulaklık Razer Kraken. Mekanik klavyeyi da tamamen mekanik klavye olmasını istiyorum.

Mousepad Bütçesi: 400 TL
Kulaklık Bütçesi: 1000 TL
Mekanik Klavye Bütçesi: 1000 TL

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Porge gamingin mause padlerini öneririm desenli falan baya güzeller fiyatıda öyle çok pahalı değil

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
indirimde falan yakalayabilirsin şu ara hyperx cloud core seni hafifliği uzun ömürlülüğü ve mikrofonu olarak tatmin edecektik hatta wireles versiyonu bile denk düşebilir takip et bu sıralar

hepsi buradada kablolu versiyonu 1300 tl dostum kupon vesaire düşürürsün o fiyatı kendi bütçene

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Monster pusat 7.1 kanka bass bass efsane çok guzel ses kasarsın 3senedir kullanıyom ben almanı şiddetle öneriyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
indirimde falan yakalayabilirsin şu ara hyperx cloud core seni hafifliği uzun ömürlülüğü ve mikrofonu olarak tatmin edecektik hatta wireles versiyonu bile denk düşebilir takip et bu sıralar

hepsi buradada kablolu versiyonu 1300 tl dostum kupon vesaire düşürürsün o fiyatı kendi bütçene
Hyperx iyi ya baktım onada kupon felan düşerse alırım.
Monster pusat 7.1 kanka bass bass efsane çok guzel ses kasarsın 3senedir kullanıyom ben almanı şiddetle öneriyorum
İnceleyeceğim dostum saol önerin için.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kulaklık için birazcık düşük ama mikrofonu iyi olursa sevinirim. Bana mikrofon test videolarıyla birlikte atar mısınız? Benim almayı düşündüğüm kulaklık Razer Kraken. Mekanik klavyeyi da tamamen mekanik klavye olmasını istiyorum.

Şahsen mousepad için bu fiyat fazla. Bim Aktüelde geçen gün baktığımda 100 liraya mouse pad vardı. Ben o mousepadi 50 lira ike almıştım ve çok güzel bir mousepad.
Mousepadden kalan para ile 1300 liraya ortalama bir kulaklık alınailir. Wireless kulaklık almamanı öneririm.

Zamanında kullandığım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
budur. 1000 lira civarında.

Aynı şekilde zamanında kullandığım
budur buda 1300 lira civarında.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hyperx cloud 2 kullanıyorum gayet memnunum 90 a 40 al markasının çokta önemi yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Mouse pad'lerden steelseries serilerine bakmanı öneririm

Kulaklık olarak bu fiyata gamepower fujin var çoğu inceleyici ve uzman beğendi bu kulaklığı hani paranı en dolu şekilde verebileceğin kulaklık gerçekten mikrofon olarakta üst düzey ses kalitesi var keza ses sürücüleri de aynı şekilde 10/10 bir kulaklık

Mekanik klavye için HyperX Alloy Core RGB Membran'a bir bakmanı tavsiye ederim tam bütçene göre bir klavye ekstra olarak hyperx yani bu klavye zaten adı bilinen ve kaliteli bir klavye yorumlarına baktığım zaman yaklaşık 20-30 tane insanın yorumunu okudum hepsi memnunlar tuşlarından tut malzeme kalitesine kadar bu arada o baktığım sitede sadece 20K insan almışlar ve 5 puan üzerinden 4.7 puan vermişler klavyeye haberin olsun şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mouse pad'lerden steelseries serilerine bakmanı öneririm

Kulaklık olarak bu fiyata gamepower fujin var çoğu inceleyici ve uzman beğendi bu kulaklığı hani paranı en dolu şekilde verebileceğin kulaklık gerçekten mikrofon olarakta üst düzey ses kalitesi var keza ses sürücüleri de aynı şekilde 10/10 bir kulaklık

Mekanik klavye için HyperX Alloy Core RGB Membran'a bir bakmanı tavsiye ederim tam bütçene göre bir klavye ekstra olarak hyperx yani bu klavye zaten adı bilinen ve kaliteli bir klavye yorumlarına baktığım zaman yaklaşık 20-30 tane insanın yorumunu okudum hepsi memnunlar tuşlarından tut malzeme kalitesine kadar bu arada o baktığım sitede sadece 20K insan almışlar ve 5 puan üzerinden 4.7 puan vermişler klavyeye haberin olsun şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Fujini kullandım kaliteliydi ama ilk çıktığı zamanlar almıştım bida almadım genede önerin için saol
Steelseries bakiodum bende mousepad
mekanik klavyede gamepower warlock düşünüyorum şimdilik fiyat performans bakımından.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Fujini kullandım kaliteliydi ama ilk çıktığı zamanlar almıştım bida almadım genede önerin için saol
Steelseries bakiodum bende mousepad
mekanik klavyede gamepower warlock düşünüyorum şimdilik fiyat performans bakımından.
Gamepower klavyelerinde ilerleyen süreçlerde yay çınlaması oluyor haberin olsun belki hissedersin hissetmezsin artık nasıl bir seviyeye gelirse bilemiyorum yine de alabilirsin tabii ki

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gamepower klavyelerinde ilerleyen süreçlerde yay çınlaması oluyor haberin olsun belki hissedersin hissetmezsin artık nasıl bir seviyeye gelirse bilemiyorum yine de alabilirsin tabii ki
Çok sıkıntılı bi sorun deil gibi ya

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok sıkıntılı bi sorun deil gibi ya
Takıntısı olan adamlar var onun için belirtiyorum ben senin yerinde olsam benim önerdiğim klavyeyi alırım gamepower klavye de o kadar iyi değil senin seçimin hangisine kafan yattıysa hayırlı olsun güle güle kullan

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mouse pad olarak logitechın fiyat performans urunlerı var pro oyuncularda tercıh edıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum kulaklık konusunda kablosuz öneririm. Rampagee ***** H11 modeli var. Kablolu haliyle mikrofonu çok iyi. Kablosuz da biraz kötü ama istediğin zaman kablosuz da kullanır çok rahat edersin. Ama 7.1'i çok iyi çalışmıyo arkadaşlar onu da diyeyim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sitede satışlar yasak mı bilmiyorum fakat 2 ay oldu olmadı bir abimin internet kafesinden kutusu açılmamış razer huntsman opto klavye aldım 1000tlye dilersen sana aynı fiyata verebilirim internetten biraz araştırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...