Oyuncu kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şuan Gamepower Kugon kullaniyorum bundan öncesi razer blackshark vardı ve Gamepower a şans vermek istedim daha önce razer ve asus tuf kullanmış biri olarak söylüyeceğim şu kesinlikle aynılar hiç bir fark yok tabiki max 1.5 2k lık kulaklık ile üstünde olanlar ayrı mevzu ama eğer 1k 2k kulaklık alicam diyorsan gamepower a şans verebilirsin araştırmanı öneririm. çok memnunum
gamepower ürünleri f/p mouse var bende 2-3 senedir kullanıyorum ben de beğeniyorum eyvallah

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hyperx hem kaliteli hem ucuz diyecektim ama ucuzluğu falan kalmadı bütçen varsa öneririm kablosuz alırsanda çok rahat edersin kablo ağır yüktür kaldıramazsın

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hyperx cloud 2 çok iyi ses veriyor dışardaan ses 0 alırsın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
logiteck cidden iyi orta yollu olanlardan fiyat olarak alabilirsin memnunum biraz hasas kolay kırılıyor ama kalite fena

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bütçeden bütçeye değişir 500 600 700 bütçeliler gamepower gamebooster denesinler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
monsterın kulaklıklarını alabilirsin şuan gayet uygun fiyatları seçim yine senin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
logitech g pro x wireless oneririm cok rahat ses kasabiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
rampage mage 7.1 oyuncular için gayet iyi mikrofonu hoş yukarı kaldırıp düz kulaklık gibi kullanabiliyorsun (mikrofon her türlü çalışıyor) ufak bi paneli var mikrofonu açıp kapatmak ve ses ayarlamak için ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...