Onaylı Üye
çok teşekkür ederim değerli önerin içinCok pahalı bir şey değilse yeni bir tane alsan iyi olur 10 gün sonra güzel inidirmler olacak black friday indirimlerinde denk getirebilirsin
Öyle tabi ama kulaklık değerli bi kulaklık 2 bin kayme verdim kotuğun altında kaldı 3 defa kullanmadım yaniben elektronik okuyorum kabloyu 2 türlü yaparlar ya ek yada kabloyu değiştiriler ek yaparlarsa geçikme ses kopması gibi sorunlar yaşarsın ve seni oek fazla götürmez kabloyu değiştirirlersede kulaklıkla uyumu önemli bence en mantıklısı yeni kulaklık derim
evet yeni sıfır daha garanti dışı oldu benim hatamdan dolayı malatyadayım yaptıracak yer yok her yer yıkıldı dümdüz memleketkulaklığın iyise yaptır fazla para gitmez.
evet tavsiyeni değerlendirecem tşkler bu aradahyperx bulut 2
O en iyi şeydir
teşekkür ederim öneri için kualklığım iyi aslında ama kablosu kotuğun tekerine takıldı ve ağzı kırıldıhyper x wireless kullaniyorum gayet iyi,rahatlikla alabilirsin
evet baktım biraz tuzlu gibi benim kulaklıkda gecen yıl aldım kullanmadım hiç tamir edilmesi için usta bulmam lazım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbiraz tuzlu ama
benm kullandığımda öyle ama işte hatadan dolayı koptuBenim ekipmanlarım rampage gayetde memnunum sanada öneririm
Plantronics nasıl knk bilionmulogitech
idareten bitane var şuan ama bitane almak şartSteelSeries Arctis 1 Wireless 61512
selamlar önerdiği kulaklığa bakcam biHocam selamlar alabiliyorsan steelseries oneririm 2.el de bakabilirsin
fiyat olarak uygun olursa denerim tşklerRampage en iyisi
halen kullanıonmu sorunsuz şeklderazer kraken v3 mükemmel ve memnunum.