hocam bana kulaklık lazımki xdrampage tavsiyem o fiyat aralında gayet iyi mauslar var
kanka hem maus hem kulaklıkları iyi anlamında ben 2019 beri kullanıyorum o markaların ürünlerini biri bile sorun çıkarmadı ilk günki gibihocam bana kulaklık lazımki xd
he okey taammdır hocam sağolkanka hem maus hem kulaklıkları iyi anlamında ben 2019 beri kullanıyorum o markaların ürünlerini biri bile sorun çıkarmadı ilk günki gibi
hocam gayet iyi gibi bu kulaklıkrazer kraken rz04 fp ürünü
Hocam sanırım bunu Alıcam bence Gayet iyi gibiHyper x cloud nine 9 çok iyi
kendim bizzat kullanıyorum bu kulaklığı zatenHocam sanırım bunu Alıcam bence Gayet iyi gibi
F/P lazım zaten bana hocam eywJames Donkey 710 almanı tavsiye edrim. F/P
paran varsa stealseries yoksa james donkeyin güzel ürünleri var bütçene göreÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
James alicam hocam sağol tavsiyen icinparan varsa stealseries yoksa james donkeyin güzel ürünleri var bütçene göre
Hocam daha iyilerini bulurum gibijames donkeyin mavi ve sarı kalıplı kulaklıklarına bakabilirsin ben pc toplarken almıştım daha ucuz bile olabilirler aşırı kaliteli ve ses kasmada mükemmeller adından fazla söz edilmediği için çokda pahalı değil.
hocam phoenix markasını beğenmiyorumDostum phoenix marka 7.1 lere bakabılırsın bende var fıyat performans cok memnunum
Hocam bence daha iyilerini bulabilirim gibikanka steelseries arctis 3 öneriyorum çok iyi .