Onaylı Üye
ya knk ben başka marka bilmiom ya logitech biliom onlarda çok pahalı zatenbaşka marka biliyormusun?
ya knk ben başka marka bilmiom ya logitech biliom onlarda çok pahalı zatenbaşka marka biliyormusun?
hocam rampage markasını sevmiyorum genel olorakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşunu kullanıyorum daha 1 hafta önce aldım harika gerçekten
hocam rampage markasından önerdin bir ürün varmı ? şunu mutlaka al dedinhocam rampage markasını sevmiyorum genel olorak
Yok hocam ben rampage markasını genel olorak sevmiyorum eşyaları kötü geliyorhocam rampage markasından önerdin bir ürün varmı ? şunu mutlaka al dedin
neden yüzünde bir utanç yaratıp işine gitmiyorsun?Öncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
O kadar güzel değil rampage daha iyi benceHocam şu an ben kullanıyorum
GamePower Fujin Siyah 7.1
650 tl den başlayann da fiyatı var
evet hocam öyle yapıcam almışken iyisini alamkanka biraz daha koy hyperx stinger al bence
hocam razer markasını sevmiyorum yarazer kraken alın hocam 7.1 var hem fps oyunu oynuyorsanız çok iyi. tam fp ürünü