Oyuncu kulaklığımın sağ lobu bozuldu [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İyi miktar para verip aldığım oyuncu kulaklığımın sağ tarafı çalışmıyor. Ne ses kasabiliyorum ne de yönümü anlayabiliyorum oyunlarda.Youtube vb. platformlarda bir sürü alternatif çözüm videosu izlememe rağmen bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bendede arada sırada aynı sorun meydana geliyor jak kablosunun ezilmesi ve bükülmesinjden kaynaklanabiliyor yerinde oynatınca bende problem ortadan kalkıyor denemeni tavsiye ederim. Teknik bir konu varsa bilgim yok

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şöyle bir şey farkettim geçen gün.Sol taraftaki ses seviyesi ayarlanan tekerleğe bastırınca ve öyle tutunca ikisi de çalışıyor fakat bıraktığım anda tekrar bozuluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şöyle bir şey farkettim geçen gün.Sol taraftaki ses seviyesi ayarlanan tekerleğe bastırınca ve öyle tutunca ikisi de çalışıyor fakat bıraktığım anda tekrar bozuluyor.
yada şöyle bir şey yapmış olabilrsin belki ses ayarlarından sağ tarafın sesini kapatmış olabilirsin ses ayarlarına bakmanı tavsiye ederim

Üye
6 HİZMET YILI
bennimde aynı hatalar oluyor ara sıra aslınde
kulaklığı çıkarıp takmayı veyada ses ayarlarına bakmanı tavsiye edrim

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kablosu kopmuş olabilir garantisi sürüyorsa garantiye yolla

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bendede arada sırada aynı sorun meydana geliyor jak kablosunun ezilmesi ve bükülmesinjden kaynaklanabiliyor yerinde oynatınca bende problem ortadan kalkıyor denemeni tavsiye ederim. Teknik bir konu varsa bilgim yok
Çokça denemiş bulunmakla beraber az önce tekrardan teyit ettim.İşe yaramadı ,fikrin için sağol
Post automatically merged:

yenısını al yada kobloda kopukluk vardır kontrol et
Yenisini alacak durumda değilim iyi para vermiştim zamanında

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çokça denemiş bulunmakla beraber az önce tekrardan teyit ettim.İşe yaramadı ,fikrin için sağol
Post automatically merged:

Yenisini alacak durumda değilim iyi para vermiştim zamanında
rica ederim umarım soruınuna bir çözüm bulabilrisin ama bulamazsan garantisi varsa hemen yolla

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
rica ederim umarım soruınuna bir çözüm bulabilrisin ama bulamazsan garantisi varsa hemen yolla
garanti numarasını 1 haftadır arıyorum fakat her seferinde en az 45 dakika civarı bekletiyor hiç açılmadı telefon şu ana kadar,tezcanlıyım bende biraz.Dayanamıyorum kapatıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Pc'nin jak girişinde ya da usb girişinde sıkınıt olabilir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kablo içinde kısadevre olabilir anlıyorsan içini açıp bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
garantisi yok mu kulaklığın ? kedin kurcaladıkça daha kötü olur

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dediğim gibi maalesef ulaşamıyorum ,Garantiye göndereceğim mecbur .Gram anlamam donanımdan arkadaşın da dediği gibi açıp kurcalarsam garanti yanar.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
jak kablosu ezildi ise artık o kullanılmaz yeni kulaklık olarak piranha 2111 tavsiye ederim ucuz

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yorumlarda yazıcağım çözüm ile alakalı bir şey görmedim ama senin için resimli göstereyim,(Çok klasik biliyorum ama belki bilmeyen vardır)
Denetim masasından ses yazıp arat.
EDİT: Az önce kulaklığın yerini başka yeşil girişe taktım ve so ve sa kısmını arttırdım artık iki taraftanda ses geliyor ses kasacak şekilde, sorun bilgisayarın kablo taktığın yerden de geliyor olabilir kulaklığı başka cihazlarda test et hala aynı ise garantiye ver.
1609070873177.png

Ses'e Bas
1609070921276.png

Hoparlör veya sende ne ise ona bas(anlamak için müzik aç ses seviyesi artarsa o senin kulaklığındır)
1609070979501.png

Tıkladıktan sonra Düzeyler'e bas ardından denge'e
1609071003254.png

Bunlardan birisi kısık ise arttır ses hiç gelmiyor ise artık önceki haline geri getir.(Bende sol taraf zaten bozuk ikisini birden açınca kulaklıktan hiç ses gelmiyor o yüzden kısık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...