Üye
denemekten zarar gelmezolabılır
yada şöyle bir şey yapmış olabilrsin belki ses ayarlarından sağ tarafın sesini kapatmış olabilirsin ses ayarlarına bakmanı tavsiye ederimŞöyle bir şey farkettim geçen gün.Sol taraftaki ses seviyesi ayarlanan tekerleğe bastırınca ve öyle tutunca ikisi de çalışıyor fakat bıraktığım anda tekrar bozuluyor.
Çokça denemiş bulunmakla beraber az önce tekrardan teyit ettim.İşe yaramadı ,fikrin için sağolbendede arada sırada aynı sorun meydana geliyor jak kablosunun ezilmesi ve bükülmesinjden kaynaklanabiliyor yerinde oynatınca bende problem ortadan kalkıyor denemeni tavsiye ederim. Teknik bir konu varsa bilgim yok
Yenisini alacak durumda değilim iyi para vermiştim zamanındayenısını al yada kobloda kopukluk vardır kontrol et
rica ederim umarım soruınuna bir çözüm bulabilrisin ama bulamazsan garantisi varsa hemen yollaÇokça denemiş bulunmakla beraber az önce tekrardan teyit ettim.İşe yaramadı ,fikrin için sağol
Post automatically merged:
Yenisini alacak durumda değilim iyi para vermiştim zamanında
garanti numarasını 1 haftadır arıyorum fakat her seferinde en az 45 dakika civarı bekletiyor hiç açılmadı telefon şu ana kadar,tezcanlıyım bende biraz.Dayanamıyorum kapatıyorum.rica ederim umarım soruınuna bir çözüm bulabilrisin ama bulamazsan garantisi varsa hemen yolla
bro bence beklemelisin olmadı hoparlöre al kenara koygaranti numarasını 1 haftadır arıyorum fakat her seferinde en az 45 dakika civarı bekletiyor hiç açılmadı telefon şu ana kadar,tezcanlıyım bende biraz.Dayanamıyorum kapatıyorum.
Pcde bir sorun yok eski kulaklığım tertemiz çalışıyor ,emektar. Kulaklarım düşecek biraz daha kullanırsam.Pc'nin jak girişinde ya da usb girişinde sıkınıt olabilir
kurcalarsan zate garantisi gider garantisi yoksa uğraşabilirsin ama çoğu zaman sonuç daha kötü oluyorgarantisi yok mu kulaklığın ? kedin kurcaladıkça daha kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?