Oyunda garip sesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler pubg mobil oynarken böyle değişik bir sinyal sesi gibi birşeyler oluyor oyun donuyor felan . Bunları yaşayan varmı oyunda sürekli oluyor bana .bazen aşırı oluıyor uyguılama bekletme yada kapatma diye seçenek çıkıyor gameloop için .Çözümü nedir bunun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartın fazla ısınıyor yada işlemcin o an dar boğaza giriyor❤✅

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
soğutman yetersiz olabilir bu konuda kasakapağını açıp oynamayı deneyebilirsin oda yetmiyorsa güzel bir soğutucu şart sana

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hoporlorden cızırdı geliyo donuyo sonra dimi

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uygulama indirip ekran kartının cpunun ısılarına bakmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
soğutmayla ne alakası var . 1050 ti ekran kartı var pubg stgeam oynarken sıkıntı olmuyo mobil demi olacak.Fanı bile açmıyo ekran kartı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyun bazen buga giriyor bende de oluyor. kapat- aç yapınca geri düzeliyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler pubg mobil oynarken böyle değişik bir sinyal sesi gibi birşeyler oluyor oyun donuyor felan . Bunları yaşayan varmı oyunda sürekli oluyor bana .bazen aşırı oluıyor uyguılama bekletme yada kapatma diye seçenek çıkıyor gameloop için .Çözümü nedir bunun
birkaç programı işgal ettiğiniz için geçici ısınıyor ve arka plandaki uygulamaları ortadan kaldırıyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

benımde bu aralar donma ve kasma çok olmaya başladı

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

Bilgisayarının özellikleri nedir? İşlemcine çok yük biniyor muhtemelen. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı.

BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bilgisayarının özellikleri nedir? İşlemcine çok yük biniyor muhtemelen. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı.

BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)
sanallaştırma kapalıymış kardeşim.bunu bıostan etkınlestırsek yararı olur mu ?ayrıca kontrol edebilirmisin derken neyi anlamadım.sürekli açıp kapatmak mı lazım.Sadece açsak geri kapatmasak baska sıkıntısı olur mu

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bilgisayarından kaynaklı olarak böyle bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...