aynen değişik bir cızırtı ve donuyorhoporlorden cızırdı geliyo donuyo sonra dimi
birkaç programı işgal ettiğiniz için geçici ısınıyor ve arka plandaki uygulamaları ortadan kaldırıyorBeyler pubg mobil oynarken böyle değişik bir sinyal sesi gibi birşeyler oluyor oyun donuyor felan . Bunları yaşayan varmı oyunda sürekli oluyor bana .bazen aşırı oluıyor uyguılama bekletme yada kapatma diye seçenek çıkıyor gameloop için .Çözümü nedir bunun
Beyler pubg mobil oynarken böyle değişik bir sinyal sesi gibi birşeyler oluyor oyun donuyor felan . Bunları yaşayan varmı oyunda sürekli oluyor bana .bazen aşırı oluıyor uyguılama bekletme yada kapatma diye seçenek çıkıyor gameloop için .Çözümü nedir bunun
Beyler pubg mobil oynarken böyle değişik bir sinyal sesi gibi birşeyler oluyor oyun donuyor felan . Bunları yaşayan varmı oyunda sürekli oluyor bana .bazen aşırı oluıyor uyguılama bekletme yada kapatma diye seçenek çıkıyor gameloop için .Çözümü nedir bunun
sanallaştırma kapalıymış kardeşim.bunu bıostan etkınlestırsek yararı olur mu ?ayrıca kontrol edebilirmisin derken neyi anlamadım.sürekli açıp kapatmak mı lazım.Sadece açsak geri kapatmasak baska sıkıntısı olur muBilgisayarının özellikleri nedir? İşlemcine çok yük biniyor muhtemelen. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı.
BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?