Oyunda herhangi bir şeye dini değerlere söven insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riot games'in hiçbir oyununu oynamazsanız bu tür insanlarla karşılaşmazsınız arkadaşlar. 6-7 ay önce si*** böyle yasuo yu dedim diye 6 yıllık hiçbir ceza almayan hesabım 10 maç ceza yedi ve oyunu saldım. Ben sadece 1 oyun sövdüm diye ceza alırken benim aile değerlerime, dinlere vs vs sövenler ceza almıyor ben özellikle takip ediyorum o hesapları alıyor diyenlere de aynısını öneririm, ceza aldıklarını düşünüyorsanız nickini kaydedin ve sürekli kontrol edin hiçbir ceza almadan feedlemeye, sövmeye devam ettiklerini görebilirsiniz. O yüzden ben riot oyunlarının hiçbirini oynamamaya karar verdim riot'un *****ü çok kaldırdı insanlar o yüzden siklemiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
reyiz böyle aptal insanları görmek istemiyorsan muteliceksin özellikle böyle aptal insanları hem oyun keyfin bozulmayacak hedme daha tryhard oynayıp istedğin liglere çıkarsın öyle boş insanlar her yerde var belkide cafede karşında oturan yada sana kahve veren de olabilir o küfür asla ama asla bitmez özellikle tr sunucularında

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence asırı bos insanlar inanmıyor olabılırsın ama saygı duyabılırsın

Üye
5 HİZMET YILI
gereksiz yere tilt olan insanlardan nefret ederim bi oyun için küfür etmenin bir mantığı yok hala bunu öğrenemeyen sözde insanlar var kardeş malesef

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben de çok denk geliyorum ne yazık ki küfürden dolayı ağır ban yok yapacak pek bir şey de yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
6 senedir lol oynadim daha sonra cs go pubg ko gibi oyunlar oynadim hic birisinde lolde ki gibi bir kitle ile karsilasmadim. Lol gercekten cok kotu bir oyuncu kitlesine sahip uzucu bir durum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim yerime, sadece sonsuza kadar cezalandırıldığı günü yasaklamıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu kisiler sadece bronzda yok. platta rakip takim junginin gagalarini tamamen kestigim icin ana avrat soven birini gordum ben. euwda da oynuyorum orada daha yeni rank kasmaya basladim ve kimseyle papaz olmadan kafam rahat rahat oynuyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşım kürt dediği için perma ban yedi olaydır ki onun arkadaşıda kürt dediği için 10 oyun ceza aldı ikisine farklı yaptırım uygulandı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...