yaklaşık 9-10 aydır bu bug var bu bugla immortal oldum ve arkadaşımı elmasa boostladım ve fixlenmedi daha bunun yanında oyunu durdurabiliyorum benim yaptığım anlaşılmıyor.Hayır hiç bir şekilde ödüllendirilmezsin.
Eğer paylaşırsan fixlenme ihtimal artar paylaşmasan da tespit edilceğini düşünüyorum
Riot'un insafına kalmış bi durum ama bu olaydan faydalanmak varken niye bildiresin ki ?yaklaşık 9-10 aydır bu bug var bu bugla immortal oldum ve arkadaşımı elmasa boostladım ve fixlenmedi daha bunun yanında oyunu durdurabiliyorum benim yaptığım anlaşılmıyor.
vaz geçtim yayıncı troll yapcam msdklfndassadfjnUlen sen misin o pingleri yükselten kişiDostum öncelikle oynanışı yüksek derece de etkileyecek bir bug buldum diyerek ticket atmanı öneriyorum. İstek kısmını'da para olur oyun içi set hediyesi olur hero hediyesi olur bilemiyorum orasını tabi ki senin isteğin doğrultusunda ticket kısmında bildirmen Bundan 4 yıl önce benim de Lol'de bulduğum bir büyük bug sayesinde hatrı sayılır güzel bir hediye almıştım bug'u buradan açıklayamıyorum tabi ki küçük bir tiyo olarak satım aldığımız item de vardı kimsenin almadığı fakat güzel damage çıkartan bişey di umarım geri dönüş alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?