aynen arkadaşlara yer bildirmem lazımÖldüğün için göstermiyordur belki, info vermek içinmi lazım ?
arkadaşlara yer bildirmem gerekHerkeste oluyor o kanka. Öldükten sonra adamları görmek te pek işine yaramaz zaten![]()
Bana kalırsa öldüğün zaman oyundan ayrılıp sadece watch yaptığından dolayıdır , yani oyunu oynarkene göre hile yapıldığından watch tamamen farklı bir sistem olduğundandır diye tahmin ediyorum .aynen arkadaşlara yer bildirmem lazım![]()
Bu bence bizim hileye has bir şey diğerlerinde gösteriyorBana kalırsa öldüğün zaman oyundan ayrılıp sadece watch yaptığından dolayıdır , yani oyunu oynarkene göre hile yapıldığından watch tamamen farklı bir sistem olduğundandır diye tahmin ediyorum .
Minerci çinliler işte ;DBu bence bizim hileye has bir şey diğerlerinde gösteriyor
Minerci nedemekMinerci çinliler işte ;D
Bu insanların kodladıkları hilelere başvurma. Çin'in ücra köşelerinde içi mining dolu hile kodluyor bu lamerlar. Ortalama 60 fps alıyorsan 10-20'ye kadar düşer.Minerci nedemek![]()
Zaten Çince bilmediğim için çinlilerin hilesini kullanmam g*te gelmeyelim sonraBu insanların kodladıkları hilelere başvurma. Çin'in ücra köşelerinde içi mining dolu hile kodluyor bu lamerlar. Ortalama 60 fps alıyorsan 10-20'ye kadar düşer.![]()
Arkadaşlarım için yararlı olur diyeÖldükten sonra ihtiyacın kalmaz bence