Onaylı Üye
Benimde İşime Yaradı Teşekkürler.Kanka Bilgisayarda Kırp uygulamasını aç yada Win + Shift + S alıp orayı kırpabilirsin
Dediğin kombinasyonu yaptığımda bende almıyorwindows tusna ve shift ve s tusuna bu 3 tusa basılı tut ıstedın gıbı ekran göruntusu alabılırsın kırpabılırsın kafana göre
Bende o şekilde ekran almıyor allah allah. Win+print scrn basınca ekran görüntüleri klasörüne alıyor. Diğer kombinasyonlar nedense bende çalışmıyorwindows tusna ve shift ve s tusuna bu 3 tusa basılı tut ıstedın gıbı ekran göruntusu alabılırsın kırpabılırsın kafana göre
Xbox ekran alıntısı Windows 10 son sürümde oyuna girdğinde hangi tuşuydu hatırlamıyorum oyunlarını kaydedebilirsin veya fotoda çekiyor not:masaütünde çalışmıyorMerhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
Sorum başlıktan da belli olduğu gibi istediğim şey şu;
Herhangi bir oyunun marketindeki itemin görselini çekmek istiyorum bunu wolftünün envanterindeki bir itemin görselini çekmek gibi düşünebilirsiniz.
Oyun unity veya unreal engine destekli bir oyun değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
win 10 mu kullanıyosun 11 mı ?Dediğin kombinasyonu yaptığımda bende almıyor
Bende o şekilde ekran almıyor allah allah. Win+print scrn basınca ekran görüntüleri klasörüne alıyor. Diğer kombinasyonlar nedense bende çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?