Çözüldü Oyundan görüntü alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
Sorum başlıktan da belli olduğu gibi istediğim şey şu;
Herhangi bir oyunun marketindeki itemin görselini çekmek istiyorum bunu wolftünün envanterindeki bir itemin görselini çekmek gibi düşünebilirsiniz.
Oyun unity veya unreal engine destekli bir oyun değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Windows 10 ekran görüntüsü alma kısayolu (Windows + Shift + S)
Aşağıdakiler Windows sürümünüz destekliyorsa programlar
  • LightShot
  • Icecream Screen Recorder
  • Greenshot
  • ShareX
  • PicPick
  • Snagit
  • Screenpresso
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
windows tusna ve shift ve s tusuna bu 3 tusa basılı tut ıstedın gıbı ekran göruntusu alabılırsın kırpabılırsın kafana göre
Dediğin kombinasyonu yaptığımda bende almıyor
windows tusna ve shift ve s tusuna bu 3 tusa basılı tut ıstedın gıbı ekran göruntusu alabılırsın kırpabılırsın kafana göre
Bende o şekilde ekran almıyor allah allah. Win+print scrn basınca ekran görüntüleri klasörüne alıyor. Diğer kombinasyonlar nedense bende çalışmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
Sorum başlıktan da belli olduğu gibi istediğim şey şu;
Herhangi bir oyunun marketindeki itemin görselini çekmek istiyorum bunu wolftünün envanterindeki bir itemin görselini çekmek gibi düşünebilirsiniz.
Oyun unity veya unreal engine destekli bir oyun değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Xbox ekran alıntısı Windows 10 son sürümde oyuna girdğinde hangi tuşuydu hatırlamıyorum oyunlarını kaydedebilirsin veya fotoda çekiyor not:masaütünde çalışmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
print screen tuşuna tıkladıktan sonra painte ctrl-v yaptıktan sonra oradan editleyebilirsin kırpma vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...