Oyunlar için windows ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyunlar için optimize edilmiş guvenilir custom(editlenmiş) Windows varmi?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum Ghost Specrte Windows 10 game windows optimize edilmiş tam oyun için kullanmani öneririm

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
net Ghost Spectre, bende kullanıyorum, çok memnunum. Normal windows 10'da başlat menüsünün açılması 40 yıl sürerken, bunda saniyesinde açılıyor

indirmek istersen diye linki burda:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ghost Spectre win10

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ghost Spectre Win10 Yurtdışı kaynaklı modifiye çalışmalara dikkat etmek gerekli. Backdoor,keylogger + trojen vb. zararlı içerikler olma ihtimalleri olabilir. Bireysel ciddi işler yapılmayacaksa eğer belki kurulabilir ancak msdn iso orijinal kalıpları kullanmak en mantıklısı. Performans için Powershell script'leri var Github sitesine windows10 performans script yazmanız yeterli bir çoğuda opensource içerikler yani açık kaynak olarak dağıtılmaktadırlar.
Kendime için dahi oluşturdum tek tıkla çalıştırdığımda , sisteme en hızlı şekilde performans ayarlamaları ve optimizasyonları yapıyor. Bence riske girmeye gerek yok diye düşünmekteyim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ghost Spectre Win10 Yurtdışı kaynaklı modifiye çalışmalara dikkat etmek gerekli. Backdoor,keylogger + trojen vb. zararlı içerikler olma ihtimalleri olabilir. Bireysel ciddi işler yapılmayacaksa eğer belki kurulabilir ancak msdn iso orijinal kalıpları kullanmak en mantıklısı. Performans için Powershell script'leri var Github sitesine windows10 performans script yazmanız yeterli bir çoğuda opensource içerikler yani açık kaynak olarak dağıtılmaktadırlar.
Kendime için dahi oluşturdum tek tıkla çalıştırdığımda , sisteme en hızlı şekilde performans ayarlamaları ve optimizasyonları yapıyor. Bence riske girmeye gerek yok diye düşünmekteyim.
detaylı bilgi için teşekürederim öncelikle, benimde koktuğum konu buydu.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
r
detaylı bilgi için teşekürederim öncelikle, benimde koktuğum konu buydu.
rica ederim üstad
Player Europe GIF by VALORANT Esports

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türk editleyenler var hocam link paylaşamıyorum googlede çıkıyor ilk sıralarda degilde altlarda biraz

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Normal win 10 pro gayet iyi aslında şuan ein 11 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım daha :)

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kankalar bilmediğimden soruyorum. Bu oyun için Windows dediğiniz şeyi yükleyince oyunlarda ki performans artıyor mu?

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
windows 10 Ghost Spectre var ama ben windows 11 kullanıyorum gayette güzel oyunlar için olsun sorun yok yani

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk Ghost Specrte öneririm arkadaşımda onu kullanıyorr

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Aklıma bir tek ghost spectre geliyor defender olmayan halide var hile kullanıyorsan birebir.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ghost spectreyi ben şahsen önermiyorum. Bütün isoyu tarattığınızda backdoor çıkaran bir sistem. Ayrıca normal windowslardan inanın hiç farkı olmuyor eğer oyunlar için late bir windows arıyorsanız kinghazenin windowsu gayet işinize yarayacaktır.
Post automatically merged:

Ghost Spectreyi bizzat kendim gerek install.wim den gerek power iso dan gerek IDA prodan inceledim içinde hiçbirşey gözükmüyor, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
GS build 1909 (seçmeli install olan) sürümünü bir tekrardan incelemen güzel olur. ESD li olan sürümüne bakman lazım. Emin ol ne dediğimi anlayacaksın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...