Onaylı Üye
Oyunlar için optimize edilmiş guvenilir custom(editlenmiş) Windows varmi?
Ghost SpectreOyunlar için optimize edilmiş guvenilir custom(editlenmiş) Windows varmi?
detaylı bilgi için teşekürederim öncelikle, benimde koktuğum konu buydu.Ghost Spectre Win10 Yurtdışı kaynaklı modifiye çalışmalara dikkat etmek gerekli. Backdoor,keylogger + trojen vb. zararlı içerikler olma ihtimalleri olabilir. Bireysel ciddi işler yapılmayacaksa eğer belki kurulabilir ancak msdn iso orijinal kalıpları kullanmak en mantıklısı. Performans için Powershell script'leri var Github sitesine windows10 performans script yazmanız yeterli bir çoğuda opensource içerikler yani açık kaynak olarak dağıtılmaktadırlar.
Kendime için dahi oluşturdum tek tıkla çalıştırdığımda , sisteme en hızlı şekilde performans ayarlamaları ve optimizasyonları yapıyor. Bence riske girmeye gerek yok diye düşünmekteyim.
rica ederim üstaddetaylı bilgi için teşekürederim öncelikle, benimde koktuğum konu buydu.
peki ücretlimi nasıl birseyDostum Ghost Specrte Windows 10 game windows optimize edilmiş tam oyun için kullanmani öneririm
Ghost Spectreyi bizzat kendim gerek install.wim den gerek power iso dan gerek IDA prodan inceledim içinde hiçbirşey gözükmüyor, gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizdetaylı bilgi için teşekürederim öncelikle, benimde koktuğum konu buydu.
sen neyi kullanıyorusnAklıma bir tek ghost spectre geliyor defender olmayan halide var hile kullanıyorsan birebir.
Ghost spectreyi ben şahsen önermiyorum. Bütün isoyu tarattığınızda backdoor çıkaran bir sistem. Ayrıca normal windowslardan inanın hiç farkı olmuyor eğer oyunlar için late bir windows arıyorsanız kinghazenin windowsu gayet işinize yarayacaktır.Ghost Spectre
GS build 1909 (seçmeli install olan) sürümünü bir tekrardan incelemen güzel olur. ESD li olan sürümüne bakman lazım. Emin ol ne dediğimi anlayacaksın.Ghost Spectreyi bizzat kendim gerek install.wim den gerek power iso dan gerek IDA prodan inceledim içinde hiçbirşey gözükmüyor, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Ben normal sürüm Win10 1903 kullanıyorum mod değil.sen neyi kullanıyorusn