Çözüldü Oyunlarda bilgisayarım kendi kendine alt taba düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhabalar lol valorant ets2 fifa gibi oynularda bilgisayarım kendi kendine alt taba düşüyor, warzone, cyberpunk, rdr2 gibi oynularda alt taba düşmüyor.. Driverlarım güncel, kasperskydan virüs taraması yaptım ve temiz çıktı. Bu sorun 23h2 güncellemesini yaptığımdan beri başıma geliyor. Bu sorunumu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Bilgisayarı aldığımdan beri kasperksyla kullanıyorum ve daha yeni eset yükleyip de tarama yaptım ancak hiçbir şey çıkmadı. Sanırım en temiz çözüm format gibi gözüküyor. Yardımlarınız için sağolun.
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
virüstür windowsu yeniden kurabilirsin veya bütün antivirüslerden tarama yapabilirsin kasperskyin bulamaması cok normal

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Windows sürüm güncellemesi yaptığınızdan dolayı sorun yaşıyorsunuz. Sorun yaşadığınız oyunları yönetici haklarını etkinleştiriniz ve uyumluluk modunda çalıştırınız ve durumu gözlemleyiniz. Bunun için;
Oyun kısa yolu veya oyunun gerçek yürütülebilir dosyasına sağ tıklayınız, Özellikleri seçiniz ve Uyumluluk sekmesini açınız. 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' kutusunu işaretleyiniz ve Tamam'a tıklayınız. Ayrıca uyumluluk modunu da seçiniz.
Eğer sorun halen devam ederse bir önceki Windows sürümüne tekrar dönüş işlemi yapınız.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eminim arka planda çalışan yazılımdan dolayı kaynaklanıyor. Oyun esnasında arka planda çalışan gereksiz yazılımları kapatırsanız sorunuz çözülecektir iyi formlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...