Eeee? Ne değişir dostum sunucudan sunucuya? Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın yaSunucudan sunucuya değişir kanka
haklı bazı serverlar rusyaya bağlıdır bazı serverlar EU West kısmına bağlıdır buda pinginin yüksek olmasına neden sağlar nasıl yakın olursa o kadar iyi diyim sana.Eeee? Ne değişir dostum sunucudan sunucuya? Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın ya
Eeee kardeşim bilmiyorsan yorum yapma, 5 yıllık üyeyim yoruma ihtiyacım yokEeee? Ne değişir dostum sunucudan sunucuya? Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın ya
Kanka sunucudan sunucuya ne değişir ben onu soruyorum sadece senin tek yazdığın şey "sunucudan sunucuya değişir" ne değişir dostum sunucudan sunucuya keşke ayrıntılı yazsan biraz ??Eeee kardeşim bilmiyorsan yorum yapma, 5 yıllık üyeyim yoruma ihtiyacım yok
Wifi ile alakası yok knk eve misafir geldiğinde herkes wifi bağlanıyordu internetim hep stabil oluyordu internete bir şey oldu onu anlıyamadım son günde ya şuan 2 gündür oyun oynıyamıyorumkankam alt yapı ile ilgili sorunun olabilir bendede arada oluyor ama genelde evde çok kişi wifi baglandığında cıkıyor tavsiyem boş cihazlardan wifiyi kapat yada modemi resetle
Kanka türktelekomu sabahın 7sinde aradım dedim işte böyle böyle sıkıntı var dediler altyapı hızınızı inceledik gayet hızlı sorun sizden kaynaklı felan fistan ilgilenmediler kısacası zaten adam o kadar sesiz konuşuyorduki hiç birşey anlıyamadımdenetim masasına gir ve orda internet kullanan program vb sine bak yada modemden sorun olabilir ben modemi değiştirdim ve ping sorunu tamamen ortadan kaktı aynı şekilde internet sağlayıcınlada bi görüş derim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?