Çözüldü Oyunlarda düşük FPS sorunu (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3 gün öncesine kadar 200 üzeri Fpsi Rahat alıyordum . Oyuna Girdiğimde 15 fps almaya başladım. Win10 pro pc Ekran Kartımıda güncelledim , Lol , Metin2 , Valo vs Oyunlarda Sorun yaşamıyorum Fps konusunda.
Ayarlar kısmından her şeyi denedim 15ten 17 ye kadar cıkarabıldım ancak :confused: .

Yardımcı olmaya calısan herkeze Teşekkürler .
*Normal Cs 1.6 Seceneğini bulamadım . İyi forumlar :panhype:

Çözüm
Sorunun Kaynağını Buldum Arkadaşlar VoiceMeeter dan Kaynaklanıyormuş .
Youtube vs sitelerden ses geliyordu cs 1.6 dan gelmıyordu VoiceMeeter kapattığımda Fps Sorunum Çözüldü .
Yardımcı Olmaya Çalışan Herkese Teşekkürler :panlove:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hangi oyunda fps sorunu olduğunu anlamadım sanırım cs 1.6dan bahsediyosun aynı problem bende de olmuştu ve bununla ilgili bi video izlemiştim videodan oyunu yönetici olarak çalıştırın diyordu ben de öyle yaptım ve fps sorunum düzeldi sen de bi dene bence denemediysen

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
brother this is english selection not turkey and regarding your problem is due to the temperatures of your processor and / or graphics card. We all know that if either of those two components overheats, it immediately lowers their frequencies to protect their cores and therefore you lose fps.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum fps max komutunu dene cs 1.6 da var mı bilmiyorum ama olursa dene 300 falan yap olmaz ise uyumluluk modunda çalıştır yine olmazsa yönetici olarak çalıştı yine olmazsa farklı yerlerden indirmeyi dene yine olmaz ise çözünürlüğü en düşüğe alıpd ene

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Görev yöneticisi > Ayrıntılara girip bu bölümden cs 1.6 nın exesini bulup üstüne sağ tıklayın ve öncelik ayarla kısmından işlem önceliğini yükseğe alıp deneyin belki çözülebilir.

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sorunun Kaynağını Buldum Arkadaşlar VoiceMeeter dan Kaynaklanıyormuş .
Youtube vs sitelerden ses geliyordu cs 1.6 dan gelmıyordu VoiceMeeter kapattığımda Fps Sorunum Çözüldü .
Yardımcı Olmaya Çalışan Herkese Teşekkürler :panlove:

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...