2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
teşekkür etmen için herhangi bir bilgi vermedim dostum random mesaj atmayı bırakTeşekkürler
pubg zaten en güncel olarak oynadığım oyundu aynı şekilde onda'da fps sorunu var pc testlerine baktım adamlar 4K da 200 , 300 fps alıyor ben 100 - 200 arası alabiliyorum maalesefpbg denedinmi kardeşim mesela denediysen kaç FPS aliyosun
işte bende ona anlam veremiyorum ama pc kendini kullanmıyor pubg gibi oyunlar vs vs bu pc için düşük kalıyor herhalde anlamlandıramıyorumkanka o makine ile fps in düşük olma şansı yok donanımsal bir arıza vardırkesinlikle yoksa en kral oyunda fps in düşmez
hepsini pc yi ilk aldığımdan beri kaldırdım hiç birinin çalışması mümkün değilAynı sorunun benzeri bana da olmuştu 60 fps de takılıyordu Xbox DVR gibi sistemleri kapatmayı denedin mi?
kanka driverlerin güncel mi driver booster i indir bi bak yani yada bi bilgisayarcıya al git pc yi akıllı birineişte bende ona anlam veremiyorum ama pc kendini kullanmıyor pbg gibi oyunlar vs vs bu pc için düşük kalıyor herhalde anlamlandıramıyorum Ekli dosyayı görüntüle 48942
hepsini pc yi ilk aldığımdan beri kaldırdım hiç birinin çalışması mümkün değil Ekli dosyayı görüntüle 48943
tabikide pc üzerinde ki her şey güncel parçaların herhangi bir eksiği yok aldığımdan beri bu tarz fps im ve vatana gönderdim geri geldi sorun yok diye ve hala aynı fps bir değişiklik yok formatta attım her şeyi yaptırttım düzeltilmesi için ama maalesef mümkün değil gibi duruyorkanka driverlerin güncel mi driver booster i indir bi bak yani yada bi bilgisayarcıya al git pc yi akıllı birine
hepsi güncel pc üzerinde ki her şey yetmedi, bios üzerinden de gücelleme gerçekleştirdimdriverlarin guncelmi
ekran ve anakart ın kendini temizleme özellikleri var fanları sayesinde ve bu bana pek inandırıcı gelmemesi üzerine özel olarak tozları toplayıp dışarı atan bir sıvı soğutucu aldım şuan masamdan daha temizdir pc min içiKardeşim bu pc ile fps düşük olması biraz zor gibi içerisini falan temizlemeni öneririm driver falan güncel değilse onlarıda güncelleyebilirsin
kaç para verdin o makinaya özel olmazsatabikide pc üzerinde ki her şey güncel parçaların herhangi bir eksiği yok aldığımdan beri bu tarz fps im ve vatana gönderdim geri geldi sorun yok diye ve hala aynı fps bir değişiklik yok formatta attım her şeyi yaptırttım düzeltilmesi için ama maalesef mümkün değil gibi duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 48947
yaklaşık KDV dahil maalesef ki kdv dahil 35 - 40 bin arası ve ayrıca çokta ucuza aldım şansıma işlemcinin çıktığı ilk gün almıştım 600 tl idi şuan 2.500 tl civarıkaç para verdin o makinaya özel olmazsa
kanka driverlerin güncel mi driver booster i indir bi bak yani yada bi bilgisayarcıya al git pc yi akıllı birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?