I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Bilgisayarda ve telefonda çoğu oyunda 10 pingi geçmiyor ancak mobile legends çok sıkıntılı bu konuda mobil veri olmadan oynatmıyor.
Hocam 25-40 arası baya iyiymiş, CS'de mi alıyorsunuz bu değerleri?benim ping'de 25 ve 40 arası değişiyor eğer internette dalgalanma olursa 500 kadar görebiliyorum
cs go ve pubg de genellikle bu aralar da oluyor dalgalanma olmazsa tabi ama metin 2 pvp falan oynamaya kalktığında pazar yerinde ping 800Hocam 25-40 arası baya iyiymiş, CS'de mi alıyorsunuz bu değerleri?
bende baya düşük alıyom kablolu oldugu ıcın hangi modem onerirsin knk eve çekecem yeni türk telekom kullanıyom çok kötü ya35 mbps download 6 mbps upload pingler senin pinginden +5
fazla denebilir kablosuz kullanıyorum sen büyük ihtimal kablolu
olduğu için o kadar düşük ping alıyorsun !
Baya iyiymiş hocam.cs go ve pubg de genellikle bu aralar da oluyor dalgalanma olmazsa tabi ama metin 2 pvp falan oynamaya kalktığında pazar yerinde ping 800
ama cs go ping değerim genellikle sabit kalıyor
arada telefon interneti ile bağlanıyorum 4.5 de oyunlarda müthiş ping dengesi yakalıyorum bazen 5-10 arası ping oluyor ortalama 40-50 ping arasıBaya iyiymiş hocam.
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Türknet mi?arada telefon interneti ile bağlanıyorum 4.5 de oyunlarda müthiş ping dengesi yakalıyorum bazen 5-10 arası ping oluyor ortalama 40-50 ping arası
bir değer alıyorum 4.5g ile oyun oynarken ama gb fazla gitmesin diye arkadaşlarla online oyun oynayacaksam 4.5 kullanıyorum arada
türknette kullandım ama vdsl olmasına rağmen altyapıdan o veriyi alamadığım için tt kullanıyorum şuanlıkHangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Türknet mi?
sen ne kullanıyorsun sağlayıcı olarak ?Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Türknet mi?