Teşekkürler en kısa sürede almaya çalışıcamSağlam bir soğutucu ve termal macun lu temizlenmiş bir kasa gerekli kasması için.
bi bak derim alttaçözümüMerhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz
O kadar değerli bi telefon da değilki j5 yaniparça çalmış olabilirler kardeşim daha kötü bi parça koymuş olabilirler
sa
Bakarım şimdi teşekkürlerbi bak derim alttaçözümü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Telefondada termal macun muhabbeti varmıydı :S bendede oluyordu sildim oyuzden bütükk oyunları teldekiSağlam bir soğutucu ve termal macun lu temizlenmiş bir kasa gerekli kasması için.
samsung j7 prime kullanıyorum 16 gb alan var ve bana yetmiyo tamam dolu olduğu zamanlarda ciddi anlamda çok kasıyo genelde çöüzümü format atmakta buluyorum eğer alan yetersizse bundan kaynaklı olabilirMerhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz
samsung j7 prime kullanıyorum 16 gb alan var ve bana yetmiyo tamam dolu olduğu zamanlarda ciddi anlamda çok kasıyo genelde çöüzümü format atmakta buluyorum eğer alan yetersizse bundan kaynaklı olabilir
sanırım yorum kasıyosun dewamkePC den kaynaklıdır
O zaman sorun içinde çünkü defalarca formatladım ama yok işte :/Sıfırla sorun devam ederse telefonun içimde sıkıntı vardır.
telefoncuya götürmeni tavsiye ederim başka yol yok sanırsamO zaman sorun içinde çünkü defalarca formatladım ama yok işte :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?