Oyunlarda kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mrb dostum j5 ile oyunları anlattıgın sekılde oynaman mumkun degıl kusura bakma ama ısınırda yanarda patlarda oyun ıcın el verıslı bır telelfon degıl kasması donması normaldı o ve o gıbı telefonların ömrü 6 ay 1 yıldır ( kasmaya baslaması ıcın dıyorum )

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardeısm ekran demek telefonun kendısı demek ekran tamır gormusse zaten en kral telefonda olsa omru ıkı yıl daha kalıte ıstıyosan yenısını alman tavsıyedır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cihaz biraz eskiysebüyük ihtimalle bataryan artık çok yıprandığı için işlemciye yeterli voltajı sağlayamıyordur buyüzden kasar. tavsiyem yeni bir batarya takdırman aynısı note5 ve note8 cihazımda yaşadım sorun direk çözülüyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz
genellikle tamir ile alakalı olmaz telefonun diyrlim 32 gb bunu full kapladın dıyelim gene kasmalar olur

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kasma sorununun ekranla alakalı olacağını zannetmiyorum oyunlara her güncelleme geldikçe daha fazla ram ihtiyacı oluyor artık telefonun yeterli sistem özelliklerini taşımadığından dolayı kasma problemleri taşıyorsundur, Yeni bir telefona geçme zamanı gelmiş gibi duruyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefon tamire gitmiş gelmiş, fazla bi beklentin olmasın artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz
Hard format at. Bende note 9 var şarj soketinde arıza oldu telefonu garantiye gönderdim. Geldiğinde oyunda ısınma yapıyor telefon. Eskiden olmuyordu

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
vallaha oyun oynıcaksan ona göre alıcaksın telefonunu
Post automatically merged:

vallaha oyun oynıcaksan ona göre alıcaksın telefonunu

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
telefon belegide bayağı dolu yada açık uygulama ve bildirimlerini kapa gereksiz şeyleri sil bi rahatlasın sonra bak kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...