mrb dostum j5 ile oyunları anlattıgın sekılde oynaman mumkun degıl kusura bakma ama ısınırda yanarda patlarda oyun ıcın el verıslı bır telelfon degıl kasması donması normaldı o ve o gıbı telefonların ömrü 6 ay 1 yıldır ( kasmaya baslaması ıcın dıyorum )
kardeısm ekran demek telefonun kendısı demek ekran tamır gormusse zaten en kral telefonda olsa omru ıkı yıl daha kalıte ıstıyosan yenısını alman tavsıyedır
cihaz biraz eskiysebüyük ihtimalle bataryan artık çok yıprandığı için işlemciye yeterli voltajı sağlayamıyordur buyüzden kasar. tavsiyem yeni bir batarya takdırman aynısı note5 ve note8 cihazımda yaşadım sorun direk çözülüyor
Merhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz
Kasma sorununun ekranla alakalı olacağını zannetmiyorum oyunlara her güncelleme geldikçe daha fazla ram ihtiyacı oluyor artık telefonun yeterli sistem özelliklerini taşımadığından dolayı kasma problemleri taşıyorsundur, Yeni bir telefona geçme zamanı gelmiş gibi duruyor.
Merhaba ben samsung j5 pro kullanıyorum telefonu yeni aldığımda her oyunu kasmadan oynayabiliyordum sonra ekran tamirine göndermek zorunda kaldım tamirden geldiğinde kasma sorunu olmaya başladı 1 2 ay sonra düzeldi bir kez daha tamire gitmek zorunda kaldı ve şimdi tamamen kasıyor oyunlarda yardımcı olabilir misiniz