Oyunlarda Klavye'nin Kitlenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İyi hafta sonları herkese ♥ Sorunum şu oyun fark etmeksizin belli bir süre sonra klavyemde takılı kalma,ping girer gibi sonradan algılama daha sonra ise kitleniyor ya da gücünü kesme problemi yaşıyorum. başka portlara taktım sorun aynı klavye değiştirdim yine aynı anlamadığım nokta bunu sadece oyunlarda yapıyor.Virüs programı kapalı yeni formatladım iç temizlik yapılıp termal macunu yenilendi şunu da not düşeyim kasa içinde işlemcinin üzerinde 1 ayrıyetten 3 tane de kasa fanı takılı ama oyunlarda sıcaklık 80-93 arasına çıkıyor bu sebep olabilir mi ve normal mi ?
sistem özelliklerim;
win10 home 64 bit
i5 3570 (3.4ghz)
8gb ram
geforce gtx560
dip not bütün driverlar güncel.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
işlemci sıcaklığın 85 derecenin üstüne çok çıkıyorsa büyük ihtimalle işlemciden dolayı takılıyordur

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işlemci sıcaklığın 85 derecenin üstüne çok çıkıyorsa büyük ihtimalle işlemciden dolayı takılıyordur
sabit kalmıyor 85'in üstünde şimdi de direk güç kesmeye başladı klavye psu 600w sanırım sıkıntı anakartta çok canımı sıkmaya başladı hiç bir formda çözüm yok

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sabit kalmıyor 85'in üstünde şimdi de direk güç kesmeye başladı klavye psu 600w sanırım sıkıntı anakartta çok canımı sıkmaya başladı hiç bir formda çözüm yok
gücü kesmeye başladıysa sistemi yakabilirsin zaten sistem soğusun diye gücü kesiyorda acilen işlemci fanının hızını arttırmalısın biostan yada yeni bir işlemci fanı al ve bilgisayarına hava akışı olacak şekilde önüne arkasına fan tak düzelicektir

gücü kesmeye başladıysa sistemi yakabilirsin zaten sistem soğusun diye gücü kesiyorda acilen işlemci fanının hızını arttırmalısın biostan yada yeni bir işlemci fanı al ve bilgisayarına hava akışı olacak şekilde önüne arkasına fan tak düzelicektir
sakın bilgisayarını daha fazla zorlama bu arada mahvedersin sistemi soğutma işini hallette önce

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
klavye 2 günlük daha
klavyenin ömrü tükenmiş olabilir.
konuyu düzgün okusaydın daha mantıklı cevaplar verebilirdin dostum ama saol yine de

sakın bilgisayarını daha fazla zorlama bu arada mahvedersin sistemi soğutma işini hallette önce
şuanlık yapılabilecek en mantıklı şey sanırım konu kilitlenebilir.

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bende de oluyor bir oluyordu Bir ara sıcaktan doluyor bu 2018'e başıma geldi klavye kullanmadım sonra 6 ay 7 ay 9 ay şimdi şu an hala kullanıyor mu laptopu kullanıyorum Ben normalde şu an klavye taktım laptopun tuşları kırdık güzergahta Herhangi bir sorun yok Bir de yapisik tuşlar muhabbeti var ondan da olabilir olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...